Poze Finlanda

  • MAE

    Poza: Victor Negrescu: „Purtăm un dialog continuu cu Finlanda şi Croaţia în vederea definitivării unui program de Trio solid și orientat spre cetățeni"

  • 	Document de pozitie, ECDL Foundation, studiu, Austria, Finlanda, Danemarca, Germania, Elvetia, competente digitale, angajati, aptitudini, calculator, computer, aplicatii online, apicatii, online, ECDL

    Poza: Perceptie si realitate - masurand competentele digitale in Europa. Centrul de testare ECDL acreditat la Comisia Europeana de la Bruxelles

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul finlanda.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la finlanda. Pozele pe tema finlanda cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul finlanda, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la finlanda, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la finlanda.