Codul Vamal Comunitar – o perspectivă imediată pentru mediul de afaceri

Predeal - 8 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

FINMEDIA are plăcerea de a vă anunţa organizarea seminarului „Codul vamal Comunitar – o perspectivă imediată pentru mediul de afaceri”, prin care se continuă programul de instruire în managementul financiar şi de afaceri. Temele principale ce vor fi dezbătute se referă la necesitatea aplicării de la 1 ianuarie 2007 a reglementărilor vamale comunitare (Codul vamal Comunitar).
Programul de instruire este astfel conceput încât să reflecte cadrul legislativ aplicabil imediat momentului 1 ianuarie 2007, deoarece reglementările vamale trebuiesc cunoscute şi aplicate întocmai de la acel moment.

Seminarul “Codul vamal Comunitar – o perspectivă imediată pentru mediul de afaceri”, care va avea loc în zilele de 17-18 noiembrie 2006 în Predeal, va fi susţinut de un corp de lectori cu expertiză în domeniul vamal şi juridic, format din:

·Andreea Bîrsan, expert vamal, Autoritatea Naţională a Vămilor
·Dr. Conf univ. Adrian Fanu-Moca, titularul disciplinei de drept vamal din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea de Vest Timişoara.
·Jur. Aurelian Opre, expert vamal, Autoritatea Naţională a Vămilor

Scopul seminarului constă în prezentarea detaliată a aspectelor practice rezultare din aplicarea de la 1 ianuarie 2007 a Codului vamal Comunitar. Discuţiile vor fi axate pe noile proceduri impuse de legislaţia comunitară, procedurile simplificate precum şi asistarea contribuabilului în domeniul vamal.
Seminarul îşi propune să aducă o serie de clarificări pentru activitatea:
§Directorilor economici
§Managerilor departamentelor de logistică/vamă
§Juriştilor interesaţi în dreptul vamal
§Conducătorii de compartimente/departamente financiare din societăţi comerciale
§Societăţilor de consultanţă
§Juriştilor specializaţi în drept vamal şi administrativ

În cazul în care sunteţi interesat de subiect şi timpul vă permite, vă aşteptăm pentru a fi alături de noi la dezbaterile pe această temă şi pentru a obţine informaţii de ultimă oră legate de subiect.

Despre FINMEDIA S.R.L.

Pentru inscriere va rugam sa accesati site-ul Finmedia, www.finmedia.ro, unde aveti posibilitatea de a va inscrie online, sau sa trimiteti un mail la cristianav@finmedia.ro pentru a obtine documentul complet al seminarului si formularul de inregistrare.
Cristiana Vasile, Project Manager: Tel/Fax: 316.75.69, Tel:316.65.29