Codul Vamal Comunitar – o perspectivă imediată pentru mediul de afaceri

Timisoara - 4 decembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

FINMEDIA are plăcerea de a vă anunţa organizarea seminarului „Codul vamal Comunitar – o perspectivă imediată pentru mediul de afaceri”, prin care se continuă programul de instruire în managementul financiar şi de afaceri, iniţiat de compania noastră. Temele principale ce vor fi dezbătute se referă la necesitatea aplicării de la 1 ianuarie 2007 a reglementărilor vamale comunitare (Codul vamal Comunitar).

Programul de instruire este astfel conceput încât să reflecte cadrul legislativ aplicabil imediat momentului 1 ianuarie 2007, deoarece reglementările vamale trebuiesc cunoscute şi aplicate întocmai de la acel moment.
Seminarul “Codul vamal Comunitar – o perspectivă imediată pentru mediul de afaceri”, care va avea loc în zilele de 8 şi 9 decembrie 2006 la Timişoara, va fi susţinut de un corp de lectori cu expertiză în domeniul vamal şi juridic, format din:
Andreea Bîrsan, expert vamal
Drd. Conf univ. Adrian Fanu-Moca, titular al disciplinei de drept vamal, Universitatea de Vest Timişoara.
Jur. Aurelian Opre, expert vamal

Scopul seminarului constă în prezentarea detaliată a aspectelor practice rezultare din aplicarea de la 1 ianuarie 2007 a Codului vamal Comunitar. Discuţiile vor fi axate pe noile proceduri impuse de legislaţia comunitară, procedurile simplificate precum şi asistarea contribuabilului în domeniul vamal.
Seminarul îşi propune să aducă o serie de clarificări pentru activitatea:
§ Directorilor economici
§ Managerilor departamentelor de logistică/vamă
§ Juriştilor interesaţi în dreptul vamal
§ Conducătorii de compartimente/departamente financiare din societăţi comerciale
§ Societăţilor de consultanţă
§ Juriştilor specializaţi în drept vamal şi administrativ

Despre FINMEDIA S.R.L.

Pentru inscriere va rugam sa accesati site-ul Finmedia, www.finmedia.ro, unde aveti posibilitatea de a vizuliza programul seminarului si de a va inscrie online, sau sa trimiteti un mail la cristianav@finmedia.ro pentru a obtine documentul complet al seminarului si formularul de inregistrare.
Cristiana Vasile