Nu rata cel mai important EVENIMENT IMOBILIAR al anului

BUCURESTI - 23 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

FINMEDIA organizeaza la Sala Palatului din Bucuresti, in perioada 19-22 aprilie 2007, evenimentul REAL BUCHAREST - targ de case si proprietati.

Nu rata cel mai important EVENIMENT  IMOBILIAR al anului

Ajunsă la cea de a doua ediţie, cu o suprafaţă de peste 1.000 mp, expoziţia creează platforma necesară pentru contacte şi comunicare în acest domeniu de maximă actualitate, cum este cel imobiliar, reprezentând fără îndoială cel mai important eveniment organizat în România, dedicat acestui sector.

REAL BUCHAREST este locul geometric unde, la aceeaşi distanţă, se întâlnesc interesele pe termen scurt ale investitorilor de pe această piaţă, cele ale constructorilor, ale finanţatorilor şi, mai ales, cele ale viitorilor beneficiari. REAL BUCHAREST este, evident, cel mai bun mod de a descoperi, pe parcursul a patru zile, ofertele cele mai potrivite, tendinţele-cheie ale pieţei imobiliare, ultimele noutăţi în domeniu sau finantarea adecvata.

REAL BUCHAREST reprezintă o bună oportunitate de a prezenta şi promova serviciile oferite dar şi de a intra în contact direct cu potenţialii clienţi. Vizitatorii vor avea posibilitatea de a investi în proiecte imobiliare, de a-şi găsi casa mult visată direct în spaţiul expoziţional şi, totodată, finanţarea potrivită.

Despre FINMEDIA S.R.L.

Despre Finmedia
Finmedia este un trust de presă economico-financiară, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa de profil, specializat în editarea publicaţiilor economice lunare Piaţa Financiară,
e-Finance, Ghidul de Bani, precum şi a seriilor de anuare de specialitate România Top 100 Companii, Romanian Financial Directory, IT&C Directory, Anuarul Juridic.
Firma are, de asemenea, o vastă experienţă în organizarea de evenimente de anvergură – forumuri, conferinţe şi târguri de profil. „Conferinţele Piaţa Financiară“, „e-Finance events“, „FinFair – Târgul de bani“, „Real Bucharest“ sunt mărci proprietare ale Finmedia.
Liviu Brindusa
Tel: 0747-07.32.64
pr@finmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/finmedia/nu-rata-cel-mai-important-eveniment-imobiliar-al-anului