"PROTECTIA DATELOR PERSONALE IN ACTIVITATEA FINANCIAR - BANCARA"

Locul desfasurarii: CROWNE PLAZA HOTEL, CROWNE BALLROOM A

Organizator: FINMEDIA

FINMEDIA împreuna cu Asociaţia Română a Băncilor şi Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în calitate de organizatori şi partenerii săi Biroul de Credit, Raiffeisen Bank si Siveco Romania au plăcerea de a vă invita la conferinţa “Protecţia datelor personale în activitatea financiar - bancară” în data de 24 mai, cu începere de la orele 9.30 la Crowne Plaza Hotel, Sala Crowne Ballroom A.
Această conferinţă va oferi o imagine actualizată a preocupărilor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, privite din punct de vedere al supraveghetorului, al unor instituţii internaţionale şi al principalilor operatori (bănci comerciale, companii de asigurari, companii de leasing, operatori de telefonie mobila şi fixă, societăţi de credit de consum, furnizori de utilităţi, societăţi de colectare debite etc.).
Evenimentul va pune accentul pe contextul intern şi internaţional al prelucrării informaţiilor de risc în sistemele de tipul birourilor de credit şi va evidenţia efectele acesteia asupra persoanelor fizice şi a pieţei de retail.
Conferinţa, conform programului, va cuprinde prezentări ale specialiştilor de marcă cu dezbateri în două sesiuni şi o masă rotundă.

Cu deosebită consideraţie,
Gratiela Lucsandra Petrescu
Project Manager
SC FINMEDIA SRL

Adresa: Strada Econom Cezarescu, Nr. 1, Ayash Center, Bucuresti, Romania
Telefon: +401-316.63.00, 316.73.50, 316.75.69, 317.99.00
Fax: +401-316.65.30, 3167569, 3167350.
Mobil: +40-730.350.143
E-mail: gpetrescu@finmedia.ro
Web: http://www.finmedia.ro

Despre FINMEDIA S.R.L.

Despre e-Finance
e-Finance are un tiraj mediu auditat de BRAT de 10.000 de exemplare. Revista mizează pe informaţia de actualitate prelevată corect şi transmisă cu discernământ, pe monitorizarea ofertei şi cererii în mişcare, pe comentarii avizate şi comprehensibile, pe lămurirea controverselor, pe detalierea evoluţiei domeniilor emergente ale economiei, pe dialoguri constructive, precum şi pe descoperirea căilor eficiente de atingere a performanţei.

Despre Finmedia
Finmedia este un trust de presă economico-financiară, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa de profil, specializat în editarea publicaţiilor economice lunare Piaţa Financiară,
e-Finance, Ghidul de Bani, precum şi a seriilor de anuare de specialitate România Top 100 Companii, Romanian Financial Directory, IT&C Directory, Anuarul Juridic.
Firma are, de asemenea, o vastă experienţă în organizarea de evenimente de anvergură – forumuri, conferinţe şi târguri de profil. „Conferinţele Piaţa Financiară“, „e-Finance events“, „FinFair – Târgul de bani“, „Real Bucharest“ sunt mărci proprietare ale Finmedia.

Participare: Intrare libera