Spectacole-lectura, dramAcum3

Locul desfasurarii: Teatrul foarte Mic

Organizator: dramAcum

Citeste si da mai departe

dramAcum si Teatrul Foarte Mic cu sprijinul AFCN

Va invita la prima lectura publica a textelor dramAcum 3.

Pentru prima data in Romania statul finanteaza un program independent de dezoltare a dramaturgiei mai complex decat un simplu concurs. Veniti sa auziti piesele si sa vedeti daca merita.

In perioada august-septembrie textele selectate la concursul dramAcum 3 au fost dezvoltate in cadrul unui program de burse finantat de Fondul National Cultural.

Maria Manolescu, Maria Pitea, Laurentiu Banescu, Ioana Blanaru si Miahaele Mihailov au lucrat cu regizorii si dramaturgii Radu Apostol, Ana Margineanu, Gianina Carbunaru, Stefan Peca si Alexandru Berceanu dezvoltand texte noi sau pe cele trimise deja la concurs.


Luni 16 octombrie ora 19
Fragile do not drop de Maria Silvia Pitea
regie Vladimir Anton

Marti 17 octombrie ora 19
Karma Quantic de Laurentiu Banescu,
regie Gina Lazar
Mi-e Frica de Mihaela Mihailov
regie Radu Apostol

Miercuri 18 octombrie ora 19

In doi de Ioana Blanaru
regie Peca Stefan

Sado-Maso Blues Bar de Maria Manolescu
regie Gianina Carbunaru

Proiectul dramAcum are ca sponsor fondator Fundatia
Ratiu Romania si este finantat de Fondul
Cultural National, partener Teatrul Foarte Mic.Cristiana Vasile

Despre FINMEDIA S.R.L.

Despre e-Finance
e-Finance are un tiraj mediu auditat de BRAT de 10.000 de exemplare. Revista mizează pe informaţia de actualitate prelevată corect şi transmisă cu discernământ, pe monitorizarea ofertei şi cererii în mişcare, pe comentarii avizate şi comprehensibile, pe lămurirea controverselor, pe detalierea evoluţiei domeniilor emergente ale economiei, pe dialoguri constructive, precum şi pe descoperirea căilor eficiente de atingere a performanţei.

Despre Finmedia
Finmedia este un trust de presă economico-financiară, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa de profil, specializat în editarea publicaţiilor economice lunare Piaţa Financiară,
e-Finance, Ghidul de Bani, precum şi a seriilor de anuare de specialitate România Top 100 Companii, Romanian Financial Directory, IT&C Directory, Anuarul Juridic.
Firma are, de asemenea, o vastă experienţă în organizarea de evenimente de anvergură – forumuri, conferinţe şi târguri de profil. „Conferinţele Piaţa Financiară“, „e-Finance events“, „FinFair – Târgul de bani“, „Real Bucharest“ sunt mărci proprietare ale Finmedia.

Participare: Intrare libera