firmebucuresti    

Comunicate de presa si evenimente pe tema firmebucuresti

 • firmebucuresti. Ziua Copilului

  firmebucuresti

  Bucuresti - 4 June 2018

  Comunicat de Tezaur Investment Group

  Cu ocazia zilei de 1 iunie, Tezaur Investment Group a adus laolalta 36 de copii din doua centre de plasament aflate in sectorul 3 al Capitalei, carora le-a daruit cadouri si veselie. Actiunea s-a desfasurat sub deviza “Doneaza! Arata ca iti pas ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: caritate , ziua copilului , tezaur , firmebucuresti , actiune csr

  Vezi toate comunicatele de presa despre firmebucuresti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul firmebucuresti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la firmebucuresti. Informatiile despre firmebucuresti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul firmebucuresti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la firmebucuresti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.