firmeon

Comunicate de presa si evenimente pe tema firmeon

 • firmeon

  Cluj-Napoca, Cluj - 2 decembrie 2019

  Comunicat de FIRMEON.RO SRL

  Un studiu realizat de platforma de recrutare eJobs România arată că nu mai puțin de 48% dintre români văd antreprenoriatul și freelancing-ul ca fiind alternative dezirabile în raport cu statutul de angajat full-time în cadrul unei companii. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: infiintare firma , infiintare srl , infiintare pfa , firmeon

  Vezi toate comunicatele de presa despre firmeon

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul firmeon.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la firmeon. Informatiile despre firmeon cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul firmeon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la firmeon, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.