Parteneriat Bucharest School of Management - Romanian Managers

Locul desfasurarii: Cafepedia

Organizator: Romanian Managers

Bucharest School of Management (BSM), partener de incredere pentru sustinerea si dezvoltarea networking-ului in business, a incheiat saptamana aceasta un parteneriat cu Romanian Managers.
In urma dezvoltarii acestui parteneriat, la urmatoarele evenimente Romanian Managers vor participa ca speakeri atat profesori, cat si absolventi ai programului (invitati romani si straini).

„Programul MBA Romano-Canadian BSM, organizat in parteneriat cu University of Ottawa, Telfer School of Management din Canada, este un partener considerabil in Romania in mediul universitar.
Suntem convinsi ca acest parteneriat reprezinta un pas important in consolidarea invatamantului superior si a cresterii performantei in afaceri, BSM fiind un partener activ si constant al mediului si networking-ului academic”, sustine Adriana Dutescu, Director al Programului MBA Romano-Canadian.

Despre BSM

Programul MBA Romano-Canadian a fost lansat in 1993, pe baza unui acord intre guvernele Canadei si Romaniei, beneficiand de asistenta financiara si expertiza canadiana. Incepand cu 2005 Programul MBA s-a dezvoltat pe baza unui nou parteneriat dintre Bucharest School of Management si Telfer School of Management, Ottawa.

In prezent BSM ofera:
• Programul MBA, care se adreseaza persoanelor ce vor sa-si dezvolte cariera si in acelasi timp sa obtina cunostinte teoretice solide
• Workshopuri cu specialisti din diferite industrii
• Conferinte de business
• Realizarea unor proiecte de business pe industrii

Parteneriatul cu scoala de management din Canada si experienta academica si de business a celor 48 de profesori si lectori din corpul profesoral BSM (cu focus pe piata romaneasca de afaceri, fara a pierde din vedere tendintele si factorii internationali), sunt cele mai valoroase instrumente de evaluare ale programului, BSM fiind cea mai activa scoala de business si management care isi propune sa formeze lideri de succes.

Despre Romanian Managers

Romanian Managers s-a lansat in urma cu 2 ani, ca un grup LinkedIn. In prezent, grupul numara peste 3.800 manageri si antreprenori romani, majoritatea din Romania, dar si din afara tarii.
De aici a pornit si initiativa de a organiza evenimente de networking care au doua obiective majore:
1. Initierea a cat mai multor contacte de afaceri pentru largirea permanenta a bazei de potentiali clienti, parteneri, angajati, colaboratori;
2. Prezentarea unor subiecte cu valoare adaugata pentru participanti, cu scopul de a creste eficienta in relatiile de afaceri.

In prezent, evenimentele de networking se organizeaza saptamanal.

Pentru detalii, vizitati website-urile: www.bsm-mba.ro si www.romanian-managers.roRaluca Buzea

Despre FIRST IMPRESSION

Pentru informatii suplimentare legate de campania `Programul MBA Romano - Canadian mai aproape de tine` va rugam sa ne contactati.

Participare: Intrare libera