Arcoplast isi lanseaza site-ul de prezentare!

Stefanesti - 28 mai 2013

Comunicat tip General in Auto

Live site

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostru, echipa Arcoplast a decis sa lanseze un site de prezentare, pentru a oferi celor doritori nu doar informatii despre noi, insa si despre anvelope , in general.

Apartinand retelei europene First Stop si fiind unul dintre cele 2000 de service-uri care fac parte din aceasta, la nivel mondial, Arcoplast a incercat, inca de la infiintarea sa, sa creeze o experienta cat mai placuta pentru cei care doresc sa cumpere din magazinele sale si sa le ofere acestora cat mai multe informatii relevante in procesul de achizitionare al anvelopelor. Aceste standarde impuse de catre echipa Arcoplast au fost recunoscute in momentul in care s-a obtinut certificarea pentru sistemul de calitate implementat. Promptitudinea livrarilor executate si profesionalismul echipei Arcoplast a condus la un numar din ce in ce mai mare de clienti, moment in care s-a luat decizia expansiunii si in mediul online. Acest lucru s-a realizat prin crearea paginii anvelopearcoplast.ro, un loc in care atat clientii, cat si cei interesati, pot afla mai multe informatii despre Arcoplast si produsele comercializate de catre acestia.


Pe noul site, cititorii si clientii vor putea afla tot ceea ce doresc sa stie despre Arcoplast, precum tipurile de servicii oferite sau modalitatile de contact. De asemeni, acestia vor putea sa faca o vizita si magazinului online de anvelope, vanzarianvelope.eu, unde vor putea sa cumpere si sa citeasca articole despre aceste produse. Serviciile care sunt oferite sunt cele auto, mobile si pentru roti, fiecare dintre ele fiind descrise amanuntit pe cate o pagina separata, astfel incat sa nu se creeze nici un fel de dubiu in ceea ce priveste aria de acoperire a acestora si modul cum sunt executate. Reparatiile de automobile se fac atat pentru autoturisme, cat si pentru SUV-uri, autolitare si camioane agrigole si industriale. Oferim si programe de inspectie si monitorizare, despre care puteti sa cititi mai multe pe site-ul anvelopearcoplast.ro.


De serviciile First Stop beneficiaza clienti din tari precum Austria, Belgia, Germania sau Marea Britanie, acest lant fiind cel care ofera anvelope pentru Mugello si sponsorizeaza olimpiade paralimpice si alte evenimente de importanta mare. Pentru ca un service sa primeasca autorizatia First Stop, este nevoie ca acesta sa indeplineasca anumite standarde de calitate, foarte stricte, si sa aiba o politica axata pe indeplinirea nevoilor clientului, dupa ce, in prealabil, a trecut printr-o expertiza tehnica amanuntita. De aceea, ne bucuram sa spunem ca Arcoplast este unul dintre centrele First Step din cele 25 de tari in care acestia au service-uri si ca avem o echipa care atinge, in fiecare zi, standardele impuse.


Din aceasta cauza, ne oferim serviciile atat in service-ul autorizat, cat si in magazinul nostru online, care poate fi gasit la adresa anvelopearcoplast.ro, locul unde puteti afla toate informatiile de care aveti nevoie, incluzand pe cele de contact. Invitam toate persoanele interesate de serviciile noastre, care au intrebari sau care doresc sa cumpere anvelope, sa ia legatura cu unul dintre membrii echipei noastre sau sa ne faca o vizita la centru, in Stefanesti, Calea Bucuresti, numarul 146.