www.fisela.ro vine in intampinarea amatorilor de pescuit la inceput de sezon

BUCURESTI - 27 martie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 27 martie 2006. Magazinul online www.fisela.ro ofera o gama variata de produse pentru toti pasionatii de pescuit, la preturi competitive, acestea fiind livrate prin posta sau curier rapid.

www.fisela.ro vine in intampinarea amatorilor de pescuit la inceput de sezon

Avantajele utilizarii magazinului online www.fisela.ro sunt dintre cele mai variate, clientii beneficiind de o descriere vizuala si scriptica a produselor, realizata de catre specialisti in domeniu. Cei care doresc, pot apela la sfatul unui specialist asupra produselor pe care doresc sa le achizitioneze, trimitand un e-mail la adresa specialist@fisela.ro. Un alt avantaj de care se bucura clientii magazinului online Fisela consta in faptul ca cei interesati pot face comparatie intre produsele din aceeasi clasa, pentru a fi siguri ca au facut cea mai buna alegere. De asemenea, clientii pot beneficia de ofertele saptamanale avand la dispozitie cate 6 produse la preturi promotionale si pot fi informati saptamanal de noutatile survenite in magazin prin intermediul unui newsletter, singura conditie fiind bifarea aceastei optiuni.

www.fisela.ro isi propune triplarea ofertei in perioada urmatoare, dorind sa acopere si cele mai sofisticate solicitari din partea clientilor sai. O alta noutate ce va fi constatata de cei care ii vor trece pragul virtual, va fi imbunatatirea motorului de cautare.

Cel mai mare si mai divers magazin de pescuit online din Romania www.fisela.ro vine ca o alternativa fireasca la cerintele pietei si se adapteaza nevoilor tot mai severe ale clientilor, dand dovada de flexiblitate. “In plus, pescuitul se transforma in Romania intr-un sport, iar cei pasionati un tot mai mare nevoie de echipamente si accesorii de calitate pentru a-l practica la standardele dorite. Aceasta metoda online este mai usora, evitand astfel pierderea de timp si chiar riscul de a nu gasi ceea ce cauti, mai putin stresant si mai actual din punctul de vedere al tendintelor pietei. Orice produs achizitionat este livrat la domiciliul clientului oriunde in tara, in maximum 48 de ore. Dar cred ca cel mai important este faptul ca magazinul nostru este locul unde poti gasi orice produs dorit, avand in vedere colaborarea noastra cu cu principalii importatorii de profil”, precizeaza Ionut Andrei, MP Fisela.

Despre Fisela Impex SRL

Atat prin oferta diversificata cat si prin inalta calificare a personalului, Fisela.ro doreste sa devina si un real sprijin pasionatilor din domeniu, dar isi propune si implicarea in mod activ la dezvoltarea pietei de articole de pescuit la nivel national, ca o alternativa la cerintele pietei in continua expansiune.
office@fisela.ro
office@fisela.ro