Algele marine elimină metalele grele din organism

BUCURESTI - 10 februarie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Iarna, detoxifierea organismului este mai mult decât necesară! Numeroase alimente consumate în sezonul rece, peştele, în special tonul, multe medicamente şi vaccinuri conţin metale grele, precum Plumbul şi Mercurul. În timp, aceste metale se acumulează în organism provocând afecţiuni grave ca orbirea, deteriorarea coordonării nervoase, anomalii psihice, afecţiuni cardiovasculare, cancer şi, în catităţi mari, decesul.

Algele marine elimină  metalele grele din organism

Detoxifierea presupune eliminarea substanţelor toxice din organism. Acest lucru se face printro dietă sau prin consumul anumitor plante sau fructe cu efect detoxifiant, cum sunt urzicile, planta de trei fraţi pătaţi, muşeţelul, etc. Dietele de detoxifiere sunt cure menite să alunge oboseala corpului cauzată de substanţele toxice aflate în alimentele pe care le consumăm.

Una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere a organismului este consumul unor mixuri din plante medicinale şi alge marine, mixuri obţinute cu ajutorul procedeului Decottopia (extragerea substanţelelor esenţiale din plante, fără a le distruge proprietăţile curative). Acest procedeu este secretul unei minorităţi protestante din zonele piemonteze Langhe, din Italia, a devenit patrimoniul unei familii de cultivatori de plante medicinale, iar din 1911 baza oricarui produs Balestra & Mech®.

Specialiştii în nutriţie au demonstrat că algele marine reprezintă, pe lângă un nutriment natural cu nenumărate efecte benefice asupra sănătăţii, remediul natural pentru eliminarea metalelor grele din organism, precum Mercurul sau Plumbul. Acidul alginic, conţinut de algele marine (în special de cele brune) acţionează în mod detoxifiant şi depurativ în toate patologiile legate de intoxicaţia cu metale grele. Alga numită Durvillea antarctica este cea ce conţine acid alginic în proporţie de 48%, fiind cea mai eficientă în stoparea radicalilor liberi responsabili cu procesul de îmbătrânire şi degenerare a celulelor. Acţiunea acidului alginic se manifestă prin absorţia substanţelor nocive ce se gasesc în radicalii liberi şi ajută la eliminarea lor, evitând astfel înmagazinarea lor în structurile osoase. Acidul alginic şi sărurile minerale conţinute de Durvillea antarctica, precum seleniul, zincul, magneziul, calciul, asociate cu plante precum Ridichea-neagră, Menta, Lemnul-dulce, Anghinarea, Coada-calului, Brusturele, Păpădia, Rubarba, Ghintura-galbenă, Roiniţa, China, Ienupărul, Pir-tarator, Socul, Anasonul, Pătrunjelul, Strugurii-ursului şi Unguras au o eficientă acţiune antioxidantă, acţionând în prevenirea problemelor cardiocirculatorii, hepatice şi în nefropatii .
Mai multe informaţii despre recomandările specialiştilor şi despre remedii naturiste care ajută la detoxifierea organismului şi menţinerea echilibrului vital găsiţi pe www.marinaherbals.ro

Despre Fishtank Digital Brannding

Despre: Marina Herbals SRL

Înfiinţată în 2007, societatea Marina Herbals SRL este unicul importator al produselor naturale Balestra & Mech®, marcă cu o tradiţie de aproape un secol în Italia.

Toate produsele Balestra & Mech® sunt 100% naturale, utilizând plante sălbatice sau cultivate după metodele agriculturii tradiţionale biologice, fără îngrăşământ chimic. Decottopia® este, pe lângă brandul principal Balestra & Mech® şi procedeul tradiţional
de prelucrare a plantelor prin care sunt extrase substanţele esenţiale, fără a le distruge proprietăţile curative. Pentru a pastra calităţile organoleptice, produsele Decottopia® sunt îmbuteliate întrun recipient de sticlă de culoare închisă, izolând astfel preparatul de mediul exterior şi protejându-l de lumină.
Produsele Balestra & Mech® ajută în problemele gastro-intestinale, în problemele aparatului respirator, la îmbunătăţirea circulaţiei şi eliminarea colesterolului, la diverse afecţiuni ale pielii (varice, cuperoză, celulită, etc.), la detoxifierea naturală a organismului, la menţinerea echilibrului vital, etc.
Produsele Balestra & Mech® pot fi achiziţionate online, pe site-ul www.marinaherbals.ro.

www.marinaherbals.ro

Alexandra DINU, PR Coordinator,
mailto:alexandra@fishtank.ro

alexandra@fishtank.ro