Poze Fisiere

 • Fa cunostinta cu cel mai modern serviciu de hosting VIDEO si FISIERE: filebox.ro

  Poza: Fa cunostinta cu cel mai modern serviciu de hosting VIDEO si FISIERE: filebox.ro

 • Cum ar fi daca ai avea o alternativa mult mai ieftina pentru server-ul de e-mail si de fisiere?

  Poza: Cum ar fi daca ai avea o alternativa mult mai ieftina pentru server-ul de e-mail si de fisiere?

 • 57% dintre companii nu controlează aplicaţiile utilizate de către angajaţii lor- pe roantivirus.ro

  Poza: 57% dintre companii nu controlează aplicaţiile utilizate de către angajaţii lor- pe roantivirus.ro

 • Zitec anunta lansarea EZ Upload v.1.0 beta. EZ Upload se adreseaza aplicatiilor web ce necesita un transfer de fisiere de dimensiuni mari, fiind o alternativa la variantele clasice care presupun limitari (de obicei intre 2 MB si 8 MB).

  Poza: Zitec anunta lansarea EZ Upload v.1.0 beta. EZ Upload se adreseaza aplicatiilor web ce necesita un transfer de fisiere de dimensiuni mari, fiind o alternativa la variantele clasice care presupun limitari (de obicei intre 2 MB si 8 MB).

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul fisiere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la fisiere. Pozele pe tema fisiere cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fisiere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la fisiere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la fisiere.