fistic

Comunicate de presa si evenimente pe tema fistic

 • fistic. Nuci caju Nucim

  fistic

  Bucuresti - 5 august 2022

  Comunicat de Nucim Bio Market SRL

  Ca producători, ne dorim să reducem cât mai mult amprenta de plastic pe care o lasă produsele Nucim . Am ales astfel ca produsele Nucim să fie ambalate în pungi ce conțin hârtie și sunt resigilabile. Astfel, nucile, fructele uscate, seminț ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: migdale , nucim , caju , fistic , mix nuci , miez de nuca

  Vezi toate comunicatele de presa despre fistic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fistic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fistic. Informatiile despre fistic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fistic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fistic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.