Explorează avantajele închirierii auto

BUCURESTI - 2 noiembrie 2023

Comunicat tip General in Auto

Cu toții ne dorim să călătorim într-un mod cât mai plăcut posibil. Dar pentru a ne asigura tot confortul, trebuie să planificăm unele lucruri înainte. De cele mai multe ori, transportul este una dintre condițiile de bază ale călătoritului. Din experiența noastră, închirierea unei mașini este cea mai flexibilă și rapidă opțiune.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
B
Inchirieri auto de la Five rent a car

Inchirieri auto de la Five rent a car

 Fiecare autoturism este supus reviziilor periodice! 

Five

Ce poate fi mai avantajos decât o firmă de rent a car otopeni, chiar lângă aeroport? FIVE este agenția care se ocupă cu acest lucru, adică închirierea mașinilor în cel mai sigur și rapid mod posibil.

 

Află de ce FIVE este una dintre cele mai bune alegeri pentru o experiență reușită

 

Când închiriezi o mașină, unul dintre cele mai importante lucruri este siguranța pasagerilor. Ei bine, află că orice mașină din flota celor de la FIVE este pregătită pentru drum lung, dar și pentru orașe aglomerate, pentru că toate reviziile sunt la zi. Nu se pune problema de vreo defecțiune tehnică, toate mașinile sunt verificate de cei mai buni specialiști pentru siguranța clienților.

 

Și pentru că echipa FIVE dorește îndeplinirea oricărei dorințe a clienților, ei oferă posibilitatea alegerii locului de unde se preiau și se predau mașinile. De asemenea, mașinile se pot lua chiar și de la aeroportul din Otopeni. Avantajele de care profită clienții sunt următoarele:

 

  Fiabilitate și siguranță
  Mașini curate și dotate
  Flexibilitate în ceea ce privește punctul de preluare/predare
  Prețuri avantajoase
  Transparență

 

Îți dorești o mașină bună la un preț și mai bun? Continuă să citești

 

Închirierea unei mașini ar trebui să fie considerat un lucru normal, nu un lux. FIVE este firma de rent a car bucuresti low cost care îți oferă mașini bune la prețuri avantajoase. Chiar dacă în flota lor exista multe tipuri de mașini, de la Luxury la Cargo, ei oferă și o gamă de mașini low cost.

 

Mașinile Low Cost consumă puțin și sunt la fel de sigure. Printre mașinile prietenoase cu bugetul clienților se numără Dacia Logan sau Skoda Fabia, mașini care îndeplinesc aceleași condiții ca și celelalte. Există multe beneficii daca decizi să devii un client:

 

1.Primești consultanță telefonică oricând, oricum. Dacă ai orice întrebare, nu ezita să contactezi staff-ul care te va ajuta la orice oră.

2.Există posibilitatea rezervării. Dacă vrei să stai fără griji, cel mai bine e să îți rezervi mașina dorită.

3.Flexibilitatea și mobilitate. Ești liber să îți alegi locul de unde preiei și predai autoturismul

 

 Află prețurile mașinilor de închiriat

 

Probabil vrei să afli niște exemple de tarife închiriere auto. Flota de autoturisme acoperă toate clasele de autoturisme, cum ar fi SUV, Luxury, Compact, Microbus, Cargo și Low Cost. De asemenea, clienților le sunt oferite toate accesoriile de care au nevoie pentru un drum lung. Există dotări suplimentare de tipul:

  Lanțuri
  Suport schiuri
  Scaun copil
  Portbagaj suplimentar

 

Există și beneficiul unui tarif redus pentru clienții fideli, care închiriază de ani de zile. În același timp, un tarif redus se aplică și celor care vor să închirieze autoturisme pentru angajații lor. Sunt oferte speciale pentru firmele cu mulți angajați, precum corporațiile.

 

Citește mai jos pentru a afla niște exemple de preț pentru unele dintre cele mai căutate mașini. Prețul afișat scade, dacă închirierea se face pe o perioadă mai lungă de timp.

 

Mașină

Marca auto

Preț (2-5 zile)

Dacia Logan

Low Cost

23 euro

BMW X1

SUV

65 euro

BMW Seria 1

Compact

45 euro

Mercedes E Class

Lux

65 euro

 

 

Ce mai aștepți? Următoarea ta călătorie reușită este foarte aproape!

 

Cu peste 10 ani de experiență în industria auto, FIVE rent a car îți propune o soluție avantajoasă când vine vorba de problema transportului. Echipa FIVE știe cât de importantă este satisfacția clientului, așa că ei își propun să prevadă și să îndeplinească toate dorințele consumatorilor.

 

Autoturismele sunt sigure, performante și ieftine. Necesitățile clienților sunt diverse, dar este clar că această agenție încearcă să le satisfacă pe toate, prin intermediul serviciilor profesionaliste și de calitate. Transparența și atenția la detalii sunt calități nelipsite ale membriilor din echipa de rent a car.

 

Dacă vrei o călătorie de neuitat, fără probleme și fără stres, FIVE trebuie să fie alegerea ta. Rezervă acum următoare ta mașină și pregătește-te de o călătorie perfectă!

 

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/five/exploreaza-avantajele-inchirierii-auto