Printer cu tonere de mare capacitate – cea mai bună alegere

BUCURESTI - 29 iunie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

Ori de câte ori începeți o nouă campanie de marketing, mereu vă pot veni în minte câteva întrebări. „Cât mă va costa campania? Câți clienți noi vor vedea mesajul meu? "

print latex

print latex

Acestea sunt întrebări importante la care întreprinderile de succes trebuie să găsească răspuns. De aceea, alegeţi print latex preţuri minime de la o firmă specializată care are capacitatea de imprimare directă pe textile sintetice și naturale și o gamă coloristică mare.

Unele companii pun o altă întrebare: „ce efect va avea marketingul asupra mediului?” Multe companii moderne s-au angajat să reducă impactul afacerii lor asupra mediului. Pentru ei, a se asigura că bannerele, posterele, sistemele de expunere precum: popup spider, info desk, rollup, people stopper, hangere, etc. sunt ecologice, este o prioritate.

În trecut, industria comercială de imprimare folosea cerneluri pe bază de solvent. Solvenții conțineau substanțe chimice periculoase care aveau un miros urât și ardeau violent. Din fericire, tehnologia folosită pentru fabricarea cernelii s-a îmbunătățit foarte mult în ultimul deceniu.

Cerneala de latex a fost introdusă ca o alternativă la solvent. Cerneala latex HP este certificata GREENGUARD GOLD, ceea ce o face compatibila pentru orice spaţiu interior, chiar dacă proprietăţile acesteia asigura un foarte bun comportament şi pentru expunere exterioară.

Rentabilitate

Prin imprimarea cu latex, puteţi debloca noi fluxuri de venituri, extinzând serviciile pentru a include aplicații de mare valoare, cum ar fi printuri decorative. Puteți, de asemenea, să reduceți costurile de imprimare și să economisiți timp. Print latex preţuri minime - imprimantele latex au costuri de întreținere mai mici decât imprimantele eco-solvent, ceea ce este doar unul dintre numeroasele motive pentru care sunt preferatele industriei printre profesioniștii în domeniul graficii.

Imprimantele HP latex sunt create pentru a tipări și a furniza rezultate de înaltă calitate, cu o versatilitate care nu poate fi egalată. Ele lărgesc ofertele și, deoarece suportul compatibil cu aceste imprimante crește și se îmbunătățește în permanență, o imprimantă din latex va permite oricărui business să aibă rezultate extrem de profesionale într-un timp optim.

Fără compromisuri de costuri

Deși majoritatea oamenilor le pasă de durabilitatea mediului, nu sunt la fel de dispuși să plătească mai mult pentru o imprimare durabilă. Cu HP Latex, imprimările nu costă mai mult, având print latex preţuri minime.

Printuri de înaltă calitate, care se usucă instantaneu

Imprimantele HP Latex au capacitatea de a lucra la viteze mari în timp ce creează printuri de înaltă calitate de fiecare dată. Materialele care vor fi tipărite vor fi, de asemenea, livrate instantaneu, ceea ce este perfect dacă rezultatul final are nevoie de laminare sau pentru a fi gata de utilizare instantanee.

Evitarea timpului obișnuit de așteptare care vine mână în mână cu produsele tipărite va permite unei întreprinderi să crească viteza de producție și, prin urmare, să preia mai multă muncă. De asemenea, costurile mai scăzute cu până la 30% pentru print latex, atrag scăderi ale preţului final pentru materialele printate cu până la 25%. Astfel, soluţii de print latex pentru imprimarea pe materiale textile sintetice şi naturale are cea mai rapidă creștere și cea mai promițătoare a sectorului de imprimare în format larg.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fiveplus3/printer-cu-tonere-de-mare-capacitate-cea-mai-buna-alegere