Romanian Hospitality Newsletter aniverseaza astazi 1 an si, totodata, 100 de editii

BUCURESTI - 30 martie 2006

Comunicat tip General in Turism

Un an de stiri sintetizate din industria HoReCa si din turism cu accent pe componentele de investitii si real-estate, adresate proprietarilor si managerilor de hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, caznouri, cluburi, furnizorilor de bunuri si servicii pentru acestea, operatorilor din turism si institutiilor abilitate. Difuzarea este gratuita. Inscrieri la http://5star.g4.ro/add_net.php. Consultare arhiva completa on-line la http://newsletter.5starcomfort.ro.

Romanian Hospitality Newsletter aniverseaza astazi 1 an si, totodata, 100 de editii

Romanian Hospitality Newsletter aniverseaza astazi 1 an si, totodata, 100 de editii.

Un an de stiri sintetizate din industria ospitalitatii, culese din toate publicatiile cunoscute si din revistele de specialitate si difuzate electronic, in fiecare luni si joi, pentru ca informatiile sa ajunga in cel mai scurt timp si in cel mai rapid mod la cititorii nostri.

Romanian Hospitality Newsletter cuprinde stiri din industria HoReCa si din turism cu accent pe componentele de investitii si real-estate, sursele informatiilor fiind mentionate la finalul fiecarei stiri, pentru a facilita accesul la articolele originale.

Cititorii nostri sunt proprietari si manageri de hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, cazinouri, cluburi, furnizori de bunuri si servicii pentru acestea, operatori din turism si institutii abilitate.

Romanian Hospitality Newsleter este primul newsletter specializat in informatii din industria ospitalitatii din Romania si este difuzat gratuit.

Despre Fivestar Comfort

Doritorii se pot inscrie in continuare accesand link-ul
http://5star.g4.ro/add_net.php
iar cititorii aflati in cautarea unei surse obiective de informare pot consulta arhiva completa on-line accesand link-ul
http://newsletter.5starcomfort.ro
S.C. Fivestar Comfort S.R.L.
Str. Turda 129, Bl.1, Sc. D, parter 143, sector 1, 011326 Bucuresti - ROMANIA
Tel./Fax: (+4021) 2241863

office@5starcomfort.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fivestar-comfort/romanian-hospitality-newsletter-aniverseaza-astazi-1-an-si-totodata-100-de-editii