Colanti modelatori, clasici sau trening? Cum iti alegi hainele sport potrivite?

BUCURESTI - 23 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Apropierea primăverii este un punct de reper pentru a începe o activitate sportivă atât de necesară organismului uman dar și pentru cei care au pus câteva kilograme în plus pe timpul iernii.

Fitness-ul este o activitate foarte benefică pentru sănătate, frumusețe, dar și pentru buna funcționare a creierului și pentru menținerea unui aspect tânăr. Mergând regulat la fitness vei avea o piele mai elastică, un sistem imunitar mai puternic șu un creier mai activ. Se va reduce nu doar stresul, ci și riscul apariției depresiei sau anxietății, spatele va fi mai relaxat și oasele mai puternice. Nu doar că vei arăta mai bine, dar te vei si simți excelent. Dar ce haine sa purtam atunci cand mergem la sala? Iata mai jos cateva recomandari pentru femei.

Colanti sport modelatori dama fizion

Colanti sport modelatori dama fizion

Atunci când faci activități fizice este foarte important să porți haine în care să te simți cât mai confortabil și să ai libertatea de mișcare, pentru a putea face toate exercițiile fără să fii stânjenită sau incomodată. În trend sunt și articolele cu efect de modelare corporală, ce te vor contribui considerabil la motivația ta. Trebuie doar le încerci și te uiți în oglindă.

Colanți

Colanții fitness sunt accesoriile cele mai adecvate pentru a te putea mișca lejer iar pielea ta să poată respira. Dar atunci când îți alegi colanții fitness pe care urmează să îi cumperi, trebuie să fii atentă la câteva aspecte.

Materialul din care sunt confecționați are o importanță deosebită. Atunci când depui efort, corpul tău transpiră așa că are nevoie să respire. Un material recomandat pentru activitățile sportive este Nylon. Acesta are multe proprietăți care îl fac să fie o alegere bună, printre care permite o bună aerisire a corpului.

Un alt lucru, de care să ții cont atunci când îți alegi colanții fitness, este să fie suficient de elastici încât să nu te încurce. Atunci când îți faci exercițiile de fitness cardio, aerobic sau pilates ai nevoie de flexibilitate de mișcare.

Compleuri fitness

Un avantaj în plus față de colanți îl ai dacă achiziționezi un compleu fitness fiindcă atunci nu mai ești nevoită să cauți, separat, topuri sau bustiere care sa completeze iti tinuta. La cumpărarea unul set fitness trebuie să ții cont de aceleași aspecte ca la colantii fitness in ceea ce priveste calitatea materialului si tehnologiile de sustinere a antrenamentului tau.

Bustiere

Daca nu este adepta compleurilor fitness din doua piese este necesar sa iti completezi tinuta cu o bustiera sport adecvata. In functie de sportul practicat ai nevoie de o bustiera fitness cu sustinere ridicata (alergat, aerobic, jogging, tae-boo, kangoo jumps) sau medie (ridicare de greutati, lucrul la aparate, yoga, pillates).

Pe site-ul FiziOn gasesti o gama variata de imbracaminte sport si piese indispensabile pentru motivatia ta.

Pana la urma sportul aduce foarte multe beneficii în viața voastră. Că îl practici acum sau deja făceai acest lucru de ceva timp, trebuie să ai o vestimentație corespunzătoare în care să te simți comodă. De aceea, trebuie să te orientezi ori către colanți fitness, ori către un compleu fitness. Dar este obligatoriu ca orice alegi să fie de calitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fizion/colanti-modelatori-clasici-sau-trening-cum-iti-alegi-hainele-sport-potrivite