Flamanzila.ro a acordat primul premiu pentru comenzile de mancare online din Iasi plasate pe site

Locul desfasurarii: http://www.flamanzila.ro

Organizator: www.flamanzila.ro

Primavara aduce premii odata cu comenzile de mancare online plasate pe www.flamanzila.ro. Site-ul iesean premiaza acum toate livrarile de mancare efectuate prin intermediul sau cu o multime de premii de poveste.

www.flamanzila.ro a pornit o campanie promotionala ce consta intr-o serie de premii saptamanale acordate pe perioada a doua luni. Luna Martie este dedicata femeilor, astfel ca premiile sint gindite in ton cu anotimpul. Fiecare comanda de mancare din Iasi plasata si livrata prin www.flamanzila.ro este automat inscrisa in tragerile la sorti saptamanale si lunare.

 

Ne face placere sa anuntam ca primul premiu, dintr-o serie de 8 a fost deja acordat pe 7 Martie cistigatorului nostru Cezar Berea.

Premiul consta in

o sedinta de vopsit

o sedinta de tuns

si 4 sedinte de aranjare a parului.

 

Pentru a afla mai multe despre celelalte concursuri care au loc in perioada urmatoare, consultati www.flamanzila.ro/info/concursuri.

 

Despre www.flamanzila.ro, organizatorul concursului

www.flamanzila.ro livreazǎ la domiciliu pizza online sau orice fel de mâncare dorit (inclusiv chinezeascǎ). Cu meniuri de restaurante complete, www.flamanzila.ro îţi respectǎ foamea. Comandǎ acum pizza online sau mâncarea preferatǎ în Iaşi - simplu pe www.flamanzila.ro. Reţeaua de restaurante de pe flamanzila.ro este într-o continuǎ expansiune. Acest lucru face din www.flamanzila.ro cel mai dinamic site de takeaway food for home delivery din România. Flamanzila.ro îmbunǎtǎţeşte continuu oferta sa de mâncare şi de bǎuturi, introducând oferte complete si atrǎgǎtoare. Pe flamanzila.ro gǎsiţi orice fel de mâncare dorit, de la salatǎ de vinete la prǎjitura cu ciocolatǎ. www.flamanzila.ro permite chiar şi livrarea de bǎuturi la domiciliu, dacǎ ele sunt prezente în ofertele pizzeriilor sau restaurantelor din sistem. Ofertele restaurantelor partenere sunt prezente în întregime pe www.flamanzila.ro, astfel încât clienţii noştri beneficiazǎ de cele mai bune preţuri pentru comenzile lor online. www.flamanzila.ro transferǎ toate reducerile de preţ cǎtre clienţii sǎi finali. Drept urmare, www.flamanzila.ro livreazǎ mâncarea comandatǎ la cele mai bune preţuri. Dacǎ doriţi sǎ comparaţi ofertele restaurantelor sau doar sǎ rǎsfoiţi cel mai bogat meniu imaginabil, vǎ aşteptǎm sǎ navigaţi pe flamanzila.ro.

Confirmare pana la data: 9 martie 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie