Lansare www.flamanzila.ro

Locul desfasurarii: , http://www.flamanzila.ro

Organizator: www.flamanzila.ro

Te-ai sǎturat sǎ suni la diverse restaurante pentru pizza doritǎ? Sǎ fii pus sǎ aştepţi la telefon? Sǎ ai prea puţine feluri de mâncare de ales?

Se pare cǎ acum ai o nouǎ alternativǎ – s-a deschis site-ul www.flǎmânzilǎ.ro. Lansat la începutul lui Februarie, site-ul îşi propune sǎ transforme experienţa comenzilor de mâncare pe internet. Flǎmânzilǎ.ro vă permite să comandaţi online gratis felurile de mâncare preferate pe care să le alegeţi dintr-o gamă variată de meniuri complete.

Sistemul de comenzi gǎzduit pe ww.flǎmânzilǎ.ro are mai multe avantaje. Mai întâi, reţeaua de restaurante prezentǎ pe site se aflǎ în continuă expansiune, iar comenzile online sunt o joacă de copii. E suficient sǎ vizitaţi site-ul, sǎ alegeţi un fel de mâncare (sau chiar restaurantul) preferat, sǎ daţi câteva click-uri şi gata – mâncarea aleasă a plecat spre dumneavoastră.

În al doilea rând, dacǎ nu v-aţi hotǎrât ce vreţi sǎ mâncaţi, nu este nici-o problemǎ. Fie că este vorba despre pizza, mâncare neaoşă românească, delicii culinare chinezeşti sau deserturi savuroase, tot ce trebuie să faceţi este să daţi o căutare pe flămânzilă.ro. Toate acestea sunt grupate într-un mod simplu şi eficient pentru utilizatori – nu aveţi nevoie decât de o adresǎ de livrare şi un numǎr de telefon!

Confirmare pana la data: 2 februarie 2011

Participare: Intrare libera