Creative X-Fi in Romania numai la Flamingo

BUCURESTI - 4 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C


Gama Sound Blaster X-Fi™ este acum si in Romania. Flamingo anunta prezenta in exclusivitate a acestor produse in magazinele sale.

Creative X-Fi in Romania numai la Flamingo

Gama Sound Blaster X-Fi™ este acum si in Romania. Flamingo anunta prezenta in exclusivitate a acestor produse in magazinele sale.


Aceste produse sunt bazate pe procesorul audio Creative X-Fi Xtreme Fidelity™ si introduc pe piata un standard de sunet complet nou: Xtreme Fidelity. „Anul acesta am introdus procesorul audio Creative X-Fi Xtreme Fidelity™ si standardul Xtreme Fidelity, iar raspunsul a fost fenomenal” declara Sim Wong Hoo, presedinte si CEO Creative. „Am fost contactati de oameni din intreaga lume care au vrut sa afle cand se vor putea bucura de sunetul Xtreme Fidelity, pentru muzica si jocurile lor” adauga Sim Wong Hoo.


Flamingo aduce aceasta posibilitate acum si in Romania. Cel mai bun sunet este disponibil sub forma celor patru modele de placi de sunet bazate pe procesorul audio revolutionar Creative X-Fi Xtreme Fidelity™. Sound Blaster X-Fi Elite Pro este varful de gama al acestei serii. Este dotat cu convertoare profesionale analog-digital (DAC-uri) cu 116 dB SNR, Creative Multi Speaker Surround si 64MB de memorie dedicata.


X-Fi Fatal1ty FPS, este creat pentru a satisface nevoile impatimitilor jocurilor. Chiar numele sau vine de la celebrul gamer „profesionist” Johnathan ‘Fatal1ty' Wendel. Calitatea sunetului de 109 dB SNR si memoria dedicata de 64MB duc jocurile spre un nou nivel al realismului sunetelor.


Pentru impatimitii multimedia Sound Blaster X-Fi Platinum cu 109 dB SNR este placa de sunet ideala. Panoul frontal prin intermediul caruia se pot controla cu usurinta toate optiunile oferite de acest Sound Blaster.


Dupa cum ii spune si numele X-Fi XtremeMusic este creat special pentru a imbunatatii experienta muzicii de pe calculatorul personal. Fie ca este vorba de CD-uri sau DVD-uri audio fie de MP3-uri calitatea muzicii va fi extraordinara. Mai mult, cu ajutorul pachetului software Creative MediaSource™, inclus in pachet, utilizatorul isi poate converti toata muzica de pe support digital in fisiere de calitate Xtreme Fidelity.


Gama Creative X-Fi poate fi gasita in magazinele Flamingo la preturile de: 1.450 RON – Sound Blaster X-Fi Elite Pro, 1.040 RON – Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS, 830 RON – Sound Blaster X-Fi Platinum si 540 RON – Sound Blaster X-Fi XtremeMusic.


Despre Creative Labs

Creative (Nasdaq: CREAF) este liderul mondial in ceea ce priveste produsele pentru digital entertainment pentru PC si pentru Internet. Cunoscut datorita produselor sale Sound Blaster si pentru pornirea revolutiei multimedia, Creative conduce acum piata de digital entertainment pentru platforme PC platform prin produse premiate cum ar fi playere-le audio personale Zen si MuVo. Tehnologiile si produsele hardware ale companiei sprijina Internetul, permitand utilizatorilor sa se bucure de experienta divertismentului digital de calitate superioara – oriunde si oricand.


Fondat in 1981, Creative Technology are sediul central in Singapore. Creative Labs Europe a fost infiintat in 1993 pentru a capta un cat mai mare segment al pietei europene. Sediul central si Centrul Tehnic si de Operatiuni se afla in Irlanda, la Dublin si ofera servicii localizate si personalizate pentru furnizarea produselor pentru pietele europene. De asemenea sunt oferite servicii de asistenta si support prin birourile de vanzari ale Creative din Benelux, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia si Marea Britanie. In Europa Creative are in prezent 400 de angajati.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Pinnacle Systems, Inc.

Pinnacle Systems, Inc., o subsidiara detinuta in totalitate de Avid Technology, Inc., este lider in industrie in ceea ce priveste furnizarea de seturi complete de instrumente destinate editarii video pentru amatori complete pentru piata de consum. Gamele de produse ale companiei, printre care PCTV, Dazzle, ShowCenter si varful de gama Studio, acopera toate nevoile utilizatorilor, de la incepatori la intermediari si pana la cei mai avansati editori video. Pinnacle Systems a primit pana acum noua dintre prestigioasele premii Emmy pentru inovatiile sale tehnice si este decis sa ajute clientii sa isi imbunatateasca, sa isi pastreze si sa isi impartaseasca amintirile cu usurinta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.pinnaclesys.com.

Despre Avid Technology, Inc.

Avid Technology, Inc. este liderul mondial in crearea, gestionarea si distribuirea de solutii pentru media nonlineare, ajutandu-i pe profesionistii din domeniul filmului, audio, video, animatiei, jocurilor si difuzarii sa isi eficientizeze in mod creativ si productiv munca. Pentru mai multe informatii referitoare la produsele si serviciile companiei, premiate cu Oscar, Grammy si Emmy vizitati: www.avid.com.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de IT&C & CE din Romania. Flamingo este o companie certificata ISO 9001, atat pentru distributia de produse IT si Consumer Electronics cat si pentru proiectarea si productia de calculatoare. In Romania firma detine o retea de peste 80 de magazine IT si Consumer Electronics si filiale in 41 de orase. Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo si-a intarit pozitia de lider pe piata IT din Romania, numarul calculatoarelor asamblate in 2004 atingand 60.000 unitati, ceea ce reprezinta o cota de piata de 25% din totalul sistemelor asamblate in Romania.
Din grupul Flamingo mai face parte si cea mai importanta companie de distributie a produselor IT si Consumer Electronics de pe piata romaneasca - Flamingo Distribution Center, ce deserveste in prezent un numar de aproximativ 1500 clienti activi si acopera intreg teritoriul tarii prin parteneri locali si prin cele patru puncte de vanzare regionale, fiecare beneficiind de personal si depozit dedicat.
Incepand din anul 1999, Flamingo are o prezenta activa si in plan international, atat in distributie cat si in retail, avand in prezent subsidiare in Bulgaria, Croatia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia si Muntenegru.
La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat cu un succes remarcabil oferta publica initiala de actiuni Flamingo International. In urma acesteia s-a vandut un volum de 19,55 milioane actiuni (cu 15% mai mult decat volumul initial scos la vanzare), obtinandu-se 12,5 milioane euro, suma care va fi investita in proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv si Intensiv, Future World, Retail International. Flamingo International este o societate ale carei actiuni se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul FLA.

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo International


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/creative-x-fi-in-romania-numai-la-flamingo