Din aceasta saptamana Flamingo are un nou magazin la Constanta

BUCURESTI - 17 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

9747-constanta.jpg

Incepand din aceasta saptamana in Constanta isi asteapta clientii al doilea magazin Flamingo. Astfel Constanta devine un reper important pe harta companiei:doua magazine Flamingo si un Future Shop.

Din aceasta saptamana Flamingo are un nou magazin  la Constanta

Incepand din aceasta saptamana in Constanta isi asteapta clientii al doilea magazin Flamingo. Astfel Constanta devine un reper important pe harta companiei:doua magazine Flamingo si un Future Shop.

Cu o suprafata generoasa de 224mp, magazinul a necesitat o investitie de 120.000 EUR si se afla situat la adresa: Bd. 1 Decembrie 1918, Bloc L55.

Aici se va comercializa intreaga gama de produse Flamingo: calculatoare si periferice, hardware si software, sunet si imagine, GSM.

„Extinderea lanturilor de magazine Flamingo si Future Shop reprezinta doua dintre obiectivele strategice importante prezentate actionarilor in prospectul de emisiune. De aceea ritmul alert pe care ni l-am impus, reprezinta o dovada ca ne respectam promisiunea fata de cei care au investit in Flamingo si ca adaugam valoare companiei zi de zi”, a declarat domnul Eduard Samson, Presedinte Flamingo Computers.

Noul magazin Flamingo va fi inaugurat oficial pe data de 27 octombrie in prezenta oficialitatilor locale, partenerilor si presei.

In scurt timp Flamingo va anunta deschiderea a doua magazine noi in tara: la Ploiesti si Timisoara.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de IT&C&CE din Romania. Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo mai face parte şi cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa românească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de aproximativ 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Începând din anul 1999, Flamingo are o prezenţă activă şi în plan internaţional, atât în distribuţie cât şi în retail, având în prezent subsidiare în Bulgaria, Croaţia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia şi Muntenegru.

La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat cu un succes remarcabil oferta publica initiala de actiuni Flamingo International. În urma acesteia s-a vândut un volum de 19,55 milioane acţiuni (cu 15% mai mult decât volumul iniţial scos la vânzare), obţinându-se 12,5 milioane euro, sumă care va fi investită în proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv şi Intensiv, Future World, Retail Internaţional. Flamingo Internaţional este o societate ale cărei acţiuni se tranzacţionează la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul FLA.

-------------------------------------------

Pentru detalii suplimentare:

Oltea Boldisor

PR Executive, Flamingo International

oltea.boldisor@flamingo.ro

Tel. +40-21-236.20.00

Fax +40-21-236.20.05

Web: www.flamingo.ro; www.fdc.ro; www.flamingo.info

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo International


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/din-aceasta-saptamana-flamingo-are-un-nou-magazin-la-constanta