Din aceasta saptamana Flamingo are un nou magazin la Timisoara

BUCURESTI - 25 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Incepand din aceasta saptamana Flamingo are un nou magazin in Timisoara. In orasul de pe Bega mai exista deja doua magazine Flamingo si unul Future Shop.

Din aceasta saptamana Flamingo are un nou magazin  la Timisoara

Suprafata este mai mult decat generoasa, acoperind 300mp. Investitia a fost una importanta, ajungand la 300.000 EUR. Magazinul este situat in incinta centrului comercial “Iulius Mall”, pe strada Demetriade, numarul 1.

In noul magazin se vor comercializa produse din intreaga gama Flamingo: calculatoare si periferice, hardware si software, sunet si imagine, GSM.

„Flamingo are cel mai extins lant de retail IT din Romania la acest moment. Intentionam sa ramanem primii si in continuare. Cand am initiat oferta publica initiala de actiuni am promis ca ne vom continua extinderea si ne-am tinut de cuvant. In ultima saptamana am deschis doua noi magazine: in Ploiesti si Constanta, continuand, iata, saptamana aceasta cu Timisoara. Obiectivele noastre sunt ambitioase, dar realiste.”, a declarat domnul Eduard Samson, Presedinte Flamingo Computers.

Poze la: ftp://reclame.flamingo.ro/FTP-Flamedia/Flamingo_Timisoara_Iulius%20Mall/
User: presa
Password: reclame

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de IT&C&CE din Romania. Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo mai face parte şi cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa românească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de aproximativ 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Începând din anul 1999, Flamingo are o prezenţă activă şi în plan internaţional, atât în distribuţie cât şi în retail, având în prezent subsidiare în Bulgaria, Croaţia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia şi Muntenegru.

La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat cu un succes remarcabil oferta publica initiala de actiuni Flamingo International. În urma acesteia s-a vândut un volum de 19,55 milioane acţiuni (cu 15% mai mult decât volumul iniţial scos la vânzare), obţinându-se 12,5 milioane euro, sumă care va fi investită în proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv şi Intensiv, Future World, Retail Internaţional. Flamingo Internaţional este o societate ale cărei acţiuni se tranzacţionează la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul FLA.

-------------------------------------------

Pentru detalii suplimentare:

Oltea Boldisor

PR Executive, Flamingo International

oltea.boldisor@flamingo.ro

Tel. +40-21-236.20.00

Fax +40-21-236.20.05

Web: www.flamingo.ro; www.fdc.ro; www.flamingo.info

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo International


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/din-aceasta-saptamana-flamingo-are-un-nou-magazin-la-timisoara