Flamingo a deschis un nou magazin la Sibiu

BUCURESTI - 24 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

5876-dsc00695.jpg

Incepând din aceasta saptamana Flamingo are un nou magazin la Sibiu.

Flamingo a deschis un nou magazin la Sibiu

Magazinul, al treilea din judeţul Sibiu, este amplasat central şi ocupă o suprafaţă de 156 mp. Noua adresă la care Flamingo îşi aşteaptă clienţii sibieni începând din 20 mai este: Str. Piaţa Aurel Vlaicu, bl. V3, parter.
Noul magazin Flamingo va comercializa intreaga gama de produse Flamingo:calculatoare si periferice, hardware si software, sunet si imagine, GSM.
La inaugurarea oficiala, care a avut loc vineri 20 mai a.c, au fost prezenti partenerii locali Flamingo, ziaristi si oficiali locali. Evenimentul a fost marcat de o prezentare a firmei si a gamei de produse, de o tombola si un cocktail in timpul caruia s-au purtat discutii si s-au legat noi relatii de parteneriat.
Inaugurarea de la Sibiu se înscrie în obiectivele firmei pentru anul în curs care vizează mărirea suprafeţei de vânzare si a numărului de oraşe in care Flamingo este prezentă. Aceste obiective sunt sustinute si pe plan internaţional, tot in aceasta luna deschizandu-se doua noi magazine Flamingo la Belgrad si Sofia. De asemenea reamintim pe plan intern deschiderea noului lant de magazine de retail „Future Shop”, un concept de retail dedicat celor „mobili”.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul FlamingoFlamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.
Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.
Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 este de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.
Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.


Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-a-deschis-un-nou-magazin-la-sibiu