Flamingo anunta lansarea in premiera pe piata romaneasca a player-ului audio MP-300 produs de Teac

BUCURESTI - 1 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

3871-mp-300-3d.jpg

MP3 playeul MP 300, cel mai nou produs de la TEAC, va fi disponibil din luna martie si pe piata romaneasca prin magazinele Flamingo din toata tara.

Flamingo anunta lansarea in premiera pe piata romaneasca a player-ului audio MP-300 produs de Teac

MP 300 este un player portabil disponibil in trei variante (256 MB, 512 MB si 1 GB) cu o autonomie de peste 15 ore care ofera si posibilitatea vizualizarii de fotografii.

Cu ajutorul MP300 se pot asculta melodiile preferate la o calitate excelenta a sunetului asigurata de un egalizator cu 5 moduri, vizualiza imagini , inregistra note personale sau transporta informatii digitale.

Playerul cantareste doar 35 grame, are o carcasa eleganta din aluminiu, un ecran color OLE si o functie de navigare a imaginilor ce permite relizarea unor adevarate prezentari in timpul calatoriilor .

Navigarea si accesul la comenzi asigura o interfata accesibila oricarui tip de utilizator.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001-2000, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingănd 60.000 unităţi (date parţiale in acest moment), ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Alexandru CIRLAN
Marketing Manager Flamingo Computers
alex@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-anunta-lansarea-in-premiera-pe-piata-romaneasca-a-player-ului-audio-mp-300-produs-de-teac