Flamingo creşte perioada de garanţie pentru hard-disk-urile Western Digital

BUCURESTI - 1 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

Flamingo, distribuitor oficial Western Digital pentru România, anunţă că începând cu această lună, va prelungi garanţia pentru această marcă de hard-disk-uri. Noile termene vor fi de cinci ani pentru hard-disk-urile destinate serverelor şi trei ani pentru hard-disk-urile destinate sistemelor Desktop şi Notebook. Acestea sunt în conformitate cu decizia luată Western Digital de a spori perioadele de acordare a garanţiei.

Flamingo creşte perioada de garanţie pentru hard-disk-urile Western Digital

„WD şi-a ascultat cu atenţie clienţii, ale căror nevoi de stocare şi preferinţe de cumpărare variază semnificativ după mediul geografic şi aplicaţiile folosite”, a spus Arif Shakeel, preşedinte şi COO al WD. „Mulţi dintre clienţii noştri oferă garanţie de trei ani pentru sistemele desktop şi notebook şi de cinci ani pentru servere. Noua politică de garanţie a WD se aliniază la standardele din domeniu şi întâmpină sau depăşeşte aşteptările clienţilor noştri.”

Dintr-un studiu recent la care au participat mii de clienţi WD a reieşit că aceştia consideră fiabilitatea ca fiind cea mai importantă caracteristică a unui hard-disk. Garanţia, performanţa şi capacitatea erau de asemenea printre primele locuri pe lista de priorităţi a clienţilor.

„Calitatea înaltă şi fiabilitatea pe care le încorporăm în fiecare hard-disk WD reprezintă cea mai bună protecţie pentru datele clienţilor noştri”, a mai adăugat Shakeel. „Iar perioadele de garanţie mai mari furnizează în plus clienţilor o foarte apreciată siguranţă.”

Hard-diskurile WD desktop şi notebook comercializate în reţeaua Flamingo, inclusiv gamele WD Scorpio®, WD Caviar®, WD Caviar SE şi WD Caviar SE16, fabricate sau achiziţionate începând cu 1 iunie 2005, au de acum garanţia de trei ani. Hard-disk-urile WD pentru servere, inclusiv WD Raptor® şi WD Caviar RE, beneficiază de o garanţie de cinci ani, începând cu aceeaşi dată. Până în prezent, politica de garanţie a companiei includea termene de cinci, trei şi un an. Mai multe informaţii despre aceasta pot fi găsite la: http://support.wdc.com/warranty/policy.asp.

Despre Western Digital
WD, unul dintre pionierii industriei de stocare a datelor şi leader de durată, furnizează produse şi servicii pentru persoane şi organizaţii care colectează, administrează şi utilizează informaţia digitală. Activitatea principală a companiei este producerea hard-diskurilor care încorporează o înaltă performanţă şi fiabilitate, păstrând datele utilizatorilor la îndemână şi în siguranţă.

WD a fost fondată in 1970. Produsele de stocare ale companiei sunt comercializate pentru fabricanţii cei mai importanţi de sisteme şi reselleri selectaţi, sub brandurile Western Digital si WD. Vizitaţi secţiunea “Investitori” a web-site-ului companiei (www.westerndigital.com) pentru a accesa diferite informaţii financiare şi despre investitori.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de IT&C&CE din Romania. Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.
Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo mai face parte şi cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa românească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de aproximativ 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Începând din anul 1999, Flamingo are o prezenţă activă şi în plan internaţional, atât în distribuţie cât şi în retail, având în prezent subsidiare în Bulgaria, Croaţia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia şi Muntenegru.
La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat cu un succes remarcabil oferta publica initiala de actiuni Flamingo International. În urma acesteia s-a vândut un volum de 19,55 milioane acţiuni (cu 15% mai mult decât volumul iniţial scos la vânzare), obţinându-se 12,5 milioane euro, sumă care va fi investită în proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv şi Intensiv, Future World, Retail Internaţional.
-------------------------------------------
Pentru detalii suplimentare:
Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo International
oltea.boldisor@flamingo.ro
Tel. +40-21-236.20.00
Fax +40-21-236.20.05
Web: www.flamingo.ro; www.fdc.ro; www.flamingo.info

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo International


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-creste-perioada-de-garantie-pentru-hard-disk-urile-western-digital