Flamingo deschide un nou magazin la Sighişoara

BUCURESTI - 3 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Începând din luna februarie Flamingo îşi extinde reţeaua în ţară prin deschiderea unui nou magazin la Sighişoara, în judeţul Mureş.

Flamingo deschide un nou magazin la Sighişoara

Magazinul va fi amplasat central, va ocupa o suprafaţă de 160mp şi este primul magazin Flamingo în judeţul Mureş.


Inaugurarea se înscrie în obiectivele firmei pentru anul în curs care vizează mărirea suprafeţei de vânzare si a numărului de oraşe in care Flamingo este prezentă.Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001-2000, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingănd 60.000 unităţi (date parţiale in acest moment), ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Alexandru CIRLAN
Marketing Manager Flamingo Computers
alex@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-deschide-un-nou-magazin-la-sighisoara