Flamingo Internaţional anunţă că va distribui cinci acţiuni gratuite pentru fiecare acţiune deţinută

BUCURESTI - 1 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

Flamingo Internaţional va majora capitalul social cu suma de 43.529.479 RON (sau 435.294.790.000 ROL), prin emisiunea a 435.294.790 noi actiuni cu valoarea nominala de 0,1 RON (sau 1.000 ROL) per actiune.

Flamingo Internaţional anunţă că va distribui cinci acţiuni gratuite pentru fiecare acţiune deţinută

Astfel, acţionarii înregistraţi la Registrul Acţionarilor la data ce va fi stabilită de Adunarea Generală Extraordinara a Acţionarilor, în conformitate cu prevederile legale (propunerea Consiliului de Administraţie fiind 3 octombrie 2005), vor primi cu titlu gratuit cinci acţiuni nou emise pentru fiecare acţiune deţinută.

Adunarea Generală a Acţionarilor va fi convocată pe data de 16 septembrie 2005, ora 16.00, la World Trade Center, Bucureşti (Piaţa Montreal, nr. 10, sector 1), pentru toţi acţionarii înregistrati în Registrul Acţionarilor la sfârşitul zilei de 29 august 2005.

Majorarea de capital social se realizează din două surse: utilizarea primelor de emisiune integral încasate şi capitalizarea unor rezerve din profitul net.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de IT&C&CE din Romania. Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.
Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo mai face parte şi cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa românească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de aproximativ 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Începând din anul 1999, Flamingo are o prezenţă activă şi în plan internaţional, atât în distribuţie cât şi în retail, având în prezent subsidiare în Bulgaria, Croaţia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia şi Muntenegru.
La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat cu un succes remarcabil oferta publica initiala de actiuni Flamingo International. În urma acesteia s-a vândut un volum de 19,55 milioane acţiuni (cu 15% mai mult decât volumul iniţial scos la vânzare), obţinându-se 12,5 milioane euro, sumă care va fi investită în proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv şi Intensiv, Future World, Retail Internaţional.
-------------------------------------------
Pentru detalii suplimentare:
Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo International
oltea.boldisor@flamingo.ro
Tel. +40-21-236.20.00
Fax +40-21-236.20.05
Web: www.flamingo.ro; www.fdc.ro; www.flamingo.info

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo International


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-international-anunta-ca-va-distribui-cinci-actiuni-gratuite-pentru-fiecare-actiune-detinuta