Flamingo la CERF, Ziua a II-a

BUCURESTI - 26 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Ziua a doua a decurs la fel de furtunos ca şi prima, vizitatorii înghesuindu-se să vadă cu ce oferte, concursuri sau concerte mai vin firmele expozante. Ca medie de varstă, vizitatorii se încadrează în segmentul tanăr, dar este bine reprezentat şi segmentul oamenilor de afaceri, în căutare de noi parteneriate la CERF.

Flamingo la CERF, Ziua a II-a

Ce a fost azi?

Standul Flamingo a fost din nou o atracţie pentru o mulţime de vizitatori, care poposesc în Casa Digitală şi admiră „comorile” din Future Shop.

Programul zilei a inclus prezentări de produse şi tehnologie de la principalii furnizori şi parteneri Flamingo: Aztec, Aibo, Microsoft, Pinnacle, Intel, HP, Softwin, Teac, concursuri, licitaţii şi un nou recital incendiar Mandinga care a reunit deopotrivă vizitatori şi expozanţi în faţa scenei din standul Flamingo.

Ce e nou?
Dintre noutăţile aduse de Flamingo la această ediţie a CERF-ului, vă prezentăm astăzi Sony DCR-PC55E si Sony DCR-DVD403E.

Noua camera video digitala cu scriere pe DVD, Sony DCR-DVD403E, este deja pregatita pentru inregistrarea in mod real in format panoramic 16:9 si sunet surround pe 5.1 canale. Camera este capabila sa realizeze un DVD la rezolutie ridicata, cu sunet multi-canal, care poate fi redat pe orice sistem home theater. Calitatea imaginii este asigurata de obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T*® si de senzorul CCD Super HAD de 3 megapixeli. DCR-DVD403E este compatibila cu mediile de inregistrare DVD-R / -RW / +RW de 8cm.

Sony DCR-PC55E este un pic mai mare decât casetele mini DV pe care le foloseşte. Modelul permite utilizatorului să aşeze camera pe suportul Handycam Station oferit, astfel încât oricine să poată vedea cu uşurinţă afişajul LCD.

Sony DCR-PC55E este pe deplin echipată cu ultimele tehnologii. Monitorul 3,0-inch Hybrid LCD este ideal pentru vizionarea video sau un slideshow de fotografii în situaţii de înalt contrast.
Afişajul LCD hibrid de 3,0-inch are şi funcţia Touch Screen şi poate fi folosit în conjuncţie cu Sony Active Menu, o interfaţă pentru utilizatori structurată grafic pentru comanda uşoară a videocamerei. Cu Memory Stick DUO puteţi şi să fotografiaţi şi să stocaţi uşor şi în siguranţă fotografiile digitale.
Meniul acestui produs Sony Handycam oferă un acces uşor la funcţiile de bază ale videocamerei şi la parametrii înregistrării. În plus, camera posedă un obiectiv Carl Zeiss Vario-Tessar T*®, cu zoom optic de 10X. Aceasta asigură că materialul filmat sau fotografiat va fi de o calitate excepţională, în timp ce lentilele de calitate care-l compun garantează o imagine luminoasă.Camerele Sony sunt prezentate în avanpremieră la CERF unde cei interesaţi le pot testa în standul Flamingo, urmand sa fie in foarte scurt timp si in reteaua de magazine Flamingo

Ce va fi mâine?
Ziua de vineri va fi plină de surprize, premiile vor creşte ca numar şi ca valoare, iar numeroasa echipa de Flamingi este pregătita sa-şi întampine oaspeţii.

Vă reamintim că Flamingo se află în pavilionul 14, standurile, 4202, 4214. Funcţional, standurile sunt amenajate în patru zone: Casa Digitală, Future Shop, CeBIT Corner, Scena.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 este de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.

Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.


Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-la-cerf-ziua-a-ii-a