Flamingo la CERF, Ziua a III-a

BUCURESTI - 26 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

A treia zi de CERF a fost una în care echipa Flamingo a găsit cu greu momente de respiro. Numărul vizitatorilor tinde sa crească de la o zi la alta şi proporţional şi interesul acestora pentru standul nostru.

Flamingo la CERF, Ziua a III-a

Ce a fost azi?

În primul rand, ziua de azi a adus o veste bună pentru toţi cei care au cumpărat ceva de la Flamingo: orice produs cumpărat din standul firmei noastre, care nu se află deja in catalogul de promoţii, beneficiază de o reducere de 10%.

Programul zilei a inclus o nouă serie de prezentări de produse şi tehnologie de la principalii furnizori şi parteneri Flamingo: Creative, Relysis, Softwin, AIBO, Pinnacle, Sony Ericsson şi alţii, prezentări însoţite de premii pe măsură, concursuri, licitaţii şi nelipsitul recital Mandinga care focalizează atenţia întregului CERF pe standul Flamingo.

Ce e nou?

Dintre noutăţile aduse de Flamingo la această ediţie a CERF-ului, vă prezentăm astăzi Creative MuVo Slim.

MuVo Slim este un player ultraplat, dotat cu reportofon şi radio FM. Datorită dimensiunilor reduse, produsul este excelent pentru persoanele mobile care vor sa se bucure de 4/16 ore de muzică în format MP3 şi să fie la curent cu toate evenimentele prin intermediul radioului. Interfaţa USB 2.0 permite transferul rapid al pieselor de pe hard-disk, în timp ce bateria LiIon asigură o autonomie de 17 ore. Produsul este livrat împreună cu o elegantă husă de protecţie şi căşti Neodymium.
Cretaive MuVo Slim este ofertat în variantele de memorie: 256MB si 1GB şi are o greutate de numai 34g.

Produsul este deja disponibil în magazinele Flamingo.


Ce va fi mâine?
Ziua de sambătă va fi o zi cu mize mari: premiile ce pot fi caştigate la concursuri cresc ca valoare, iar produsele scoase la licitaţii pleacă de la preţuri sub 50% din valoarea lor reală.


Vă reamintim că Flamingo se află în pavilionul 14, standurile, 4202, 4214. Funcţional, standurile sunt amenajate în patru zone: Casa Digitală, Future Shop, CeBIT Corner, Scena.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 este de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.

Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.


Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-la-cerf-ziua-a-iii-a