Flamingo lansează o versiune îmbunătăţită a site-ului www.flamingo.ro

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

4264-1.jpg 4264-2.jpg

Începând de astazi, 17 martie, site-ul www.flamingo.ro apare într-o versiune considerabil îmbunătăţită, care se încarcă mult mai rapid, permite o orientare mai bună şi este structurat după principalele categorii de interes pentru utilizatori, într-un format vizual atrăgător.

Flamingo lansează o versiune îmbunătăţită a site-ului www.flamingo.ro

În ultima jumătate de an site-ul oficial Flamingo este lider la categoria comerţ electronic cu aproximativ 32.000 vizitatori săptămânal, conform www.trafic.ro

Site-ul ofera numeroase facilitati vizitatorilor, precum download drivere, detalii complete referitoare la modalitatea de achizitionare a produselor online, detalii complete in ceea ce priveste sistemul de rate (inclusiv calculator rate, formular de pre-aprobare online si alte documente necesare contractarii unui imprumut). Produsele sunt insotite de texte descriptive, fotografii si specificatii tehnice; un modul de comparare a doua sau mai multe produse, link spre produse din aceasi gama cu produsul pe a carui pagina sunteti, trimitere pe mail si printare a paginii active. O alta facilitate interesanta este „pretul tau” – in acest modul vizitatorul isi poate trece un pret si o adresa de mail, si in cazul in care produsul selectat ajunge la pretul respectiv va fi anuntat pe e-mail.
Forumul de discutii online completeaza facilitatile de comunicare intre vizitatorii www.flamingo.ro si echipa Flamingo.

Site-ul Flamingo permite achiziţionarea de produse online cu livrare gratuita* la domiciliul clientului si plata cu card bancar de plata, fie ca este card de debit sau de credit, cardul putând fi emis de banci româneşti sau străine sub siglele VISA sau MasterCard; nu se percep comisioane suplimentare. La cererea clientului se poate plati si ramburs sau cu ordin de plata.

Lider de piata pe domeniul IT&electronice, Flamingo a fost primul site de e-commerce care a introdus sistemul de plata prin card. Saptamana trecuta Flamingo a fost de asemeni primul magazin de profil din România care a introdus sistemul de vanzare în regim de TAX FREE.

* Livrarea gratuita se aplica la comenzile de peste 3.000.000 lei

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001-2000, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingănd 60.000 unităţi (date parţiale in acest moment), ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Alexandru CIRLAN
Marketing Manager Flamingo Computers
alex@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-lanseaza-o-versiune-imbunatatita-a-site-ului-www-flamingo-ro