Flamingo pregăteşte Future Shop, un nou concept de magazin de produse electronice destinat celor activi, mereu in mişcare , deschişi la nou

BUCURESTI - 19 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Din luna mai, Flamingo va inaugura un nou lanţ de retail sub numele de Future Shop, magazine adresate unui segment de consumatori pasionat de noutăţile din domeniul produselor electronice portabile.

Flamingo pregăteşte Future Shop, un nou concept de magazin de produse electronice destinat celor  activi, mereu in mişcare , deschişi la nou

Din luna mai, Flamingo va inaugura un nou lanţ de retail sub numele de Future Shop, magazine adresate unui segment de consumatori pasionat de noutăţile din domeniul produselor electronice portabile.

În prima etapa lanţul de magazine va funcţiona în Bucureşti, vizându-se apoi, in scurt timp, o acoperire naţională.


Printre produsele care se vor regăsi în aceste magazine enumerăm:telefoane mobile, camere digitale foto si video, notebook-uri, MP3 play-ere, console jocuri, DVD, accesorii, produse reprezentative pentru trăsăturile definitorii ale noului lanţ de magazine: „mobile”, „digital”, „fun” şi „entertainment”.Conceptul de Future Shop va fi exemplificat în cadrul standului Flamingo de la CERF, unde va avea o zonă special delimitată funcţional.„Considerăm că segmentul de clienţi vizat este unul extrem de bine informat, receptiv la tot ce este nou, într-o permanentă nevoie de schimbare şi mobilitate. De aceea ne-am gândit să venim în întâmpinarea lor cu acest lanţ de magazine şi suntem convinşi că ideea va fi foarte bine primită”, a spus Dragoş Simion, Preşedinte Flamingo Computers.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 este de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.

Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.

-----------------------------------------------------------------------------

Pentru detalii suplimentare:

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group
oltea.boldisor@flamingo.ro
Tel. +40-21-236.20.00
Fax +40-21-236.20.05
Web: www.flamingo.ro; www.fdc.ro ; www.flamingo.info
Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/flamingo-pregateste-future-shop-un-nou-concept-de-magazin-de-produse-electronice-destinat-celor-activi-mereu-in-miscare-deschisi-la-nou