Grupul Flamingo este dispus să susţină cu 1.000.000 Euro campania „Euro200” din perioada iunie-iulie

BUCURESTI - 1 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Flamingo va participa şi în acest an la programul naţional de susţinere a achiziţiilor de calculatoare subvenţionat de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării, adresat elevilor şi studenţilor proveniţi din familii cu venituri mici, prin oferirea unei reduceri de 1.000.000 lei fiecărui elev înscris în program. Alţi 300 de elevi, cu merite deosebite la învăţătură, vor primi 4.000.000 lei suplimentar, ceea ce înseamnă că vor putea lua un set calculator Coral Premium cu procesor Intel si monitor de 17”, fără să plătească diferenţa de preţ.

Grupul Flamingo este dispus să susţină cu 1.000.000 Euro campania „Euro200” din perioada iunie-iulie

La acţiunea similară iniţiată de Guvernul României şi desfăşurată anul trecut (de care au beneficiat aproximativ 23.000 de elevi), Flamingo a avut cel mai mare număr de calculatoare vândute, peste 30% din totalul vânzărilor acestui program şi a acordat premii constând în seturi complete de: calculator, monitor, imprimantă şi un televizor color, unui număr de 10 şcoli ai căror elevi au folosit bonul valoric de la guvern în magazinele Flamingo.

“Am fost impresionaţi de impactul pozitiv pe care iniţiativele noastre l-au avut. Practic, am făcut un pas înainte în creşterea gradului de informatizare a sistemului de învăţământ românesc, pas necesar în perspectiva aderării la Uniunea Europeană. Oamenii ne-au primit cu entuziasm şi de aceea vom continua şi în acest an proiectul nostru, pregătindu-le şi mai multe facilităţi la achiziţionarea unui calculator.”- a spus domnul Lucian Vasiliu, Director Operaţiuni Flamingo Internaţional

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul FlamingoFlamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 este de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.
Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/grupul-flamingo-este-dispus-sa-sustina-cu-1-000-000-euro-campania-euro200-din-perioada-iunie-iulie