IBM şi Flamingo anunţă semnarea contractului de distribuţie

BUCURESTI - 3 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

IBM şi Flamingo anunţă semnarea contractului de distribuţie pentru întreaga gamă de produse IBM.

IBM  şi Flamingo anunţă semnarea contractului de distribuţie

Flamingo îşi consolidează astfel gama de produse oferite clienţilor săi, aducând în România produse de top de ultimă generaţie şi anume: PC-uri, notebook-uri, monitoare, servere Intel, staţii grafice, echipamente de stocare.
„Parteneriatul cu IBM reprezintă mai mult decât distribuţia de produse, el a venit din dorinţa noastră de a oferi partenerilor valoare adăugată prin accentul pus pe serviciile asociate. De asemenea este foarte important şi efectul sinergic rezultat din alăturarea produselor IBM la atributele Flamingo şi anume: puterea financiară, acoperirea naţională şi serviciile oferite de personalul specializat al grupului. Flamingo Distribution Center, firma din cadrul grupului Flamingo care operează în distribuţia de echipamente şi soluţii, îşi va consolida poziţia şi va creşte cota de piaţă împreună cu partenerii săi” – a spus domnul Dan Topală, Vicepreşedinte Flamingo Internaţional.
„Urmărind strategia de promovare a solutiilor IBM in segmentul IMM, segment cu cea mai consistentă creştere în România, IBM consideră că Flamingo, prin reţeaua sa de parteneri din întreaga ţară, prin experienţa de peste 10 ani de distribuţie şi prin suportul logistic şi financiar, creează atributele unei colaborări eficiente pentru promovarea soluţiilor bazate pe arhitecturi Intel dar şi accesul la soluţii de stocare performante. Experienţa recunoscută în segmentul Corporate a firmei IBM va permite partenerului nostru Flamingo educarea în spiritul recunoscut de satisfacţie totală a clientului IBM. ” – a spus domnul Gabriel Ciucu, PCD & STG Manager, IBM România.
Despre IBM
Cu peste 80 de ani de experienţă în a sprijini companiile să inoveze în domeniul afacerilor, IBM este cea mai mare companie de tehnologia informaţiei din lume. Ca lider pe piaţă, IBM oferă soluţii şi servicii în dezvoltarea celor mai importante industrii, de la cele financiare la cele din domeniile sănătăţii, guvernamental, telecomunicatiei, educaţie şi altele. Diversitatea şi posibilitatea dezvoltării portofoliului IBM - hardware, software, serviciile, cercetarea, finanţarea şi tehnologia - diferenţiază IBM-ul de restul companiilor IT. IBM software oferă o gamă largă de sisteme pentru toate platformele de operare, permitând clienţilor săi să fie cu un pas înaintea tuturor.

Pentru mai multe informatii despre IBM/ IBM software vizitati http://www.ibm.com

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul FlamingoFlamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 este de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.
Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/ibm-si-flamingo-anunta-semnarea-contractului-de-distributie