În mai puţin de o lună Flamingo deschide încă un magazin la Belgrad, al treilea din lanţul de retail internaţional

BUCURESTI - 10 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Din această săptămână va funcţiona al doilea magazin Flamingo la Belgrad (Serbia), al treilea din lanţul de retail internaţional.

În mai puţin de o lună Flamingo deschide încă un magazin la Belgrad, al treilea din lanţul de retail internaţional

Magazinul ocupă o suprafaţă de 150mp, se află situat central pe Strada Balkanska 14 şi reprezintă o investiţie de peste 150.000 EURO.
Magazinul este deschis la mai puţin de o lună de altele două: unul de asemenea în Belgrad şi celălalt în Sofia şi se înscrie în proiectul de dezvoltare extensivă a lanţului de retail internaţional, obiectivul Flamingo pentru următoarea perioadă fiind de peste 20 de magazine.
„ Suntem foarte hotărâţi să ne continuăm proiectul de dezvoltare atât internă cât şi internaţională, strategia noastră fiind una pe termen lung. Totodata, suntem convinşi că având susţinerea unor oameni remarcabili şi entuziaşti cum sunt atât cei din România cât şi cei din Serbia, vom obţine ceea ce ne-am propus”, a declarat domnul Dan Topală, Membru în C.A. al Flamingo Internaţional.
Deschiderea primelor magazine în Serbia si Bulgaria are loc la scurt timp de la un alt eveniment important: inaugurarea lanţului de magazine Future Shop, magazine pentru oamenii „mobili”. Printre produsele care se vor regasi in magazinele Future Shop enumerăm: telefoane mobile, camere digitale foto si video, notebook-uri, MP3 playere, console jocuri, DVD, accesorii, produse reprezentative pentru trăsăturile definitorii ale noului lanţ de magazine - „mobile”, „digital”, „fun” şi „entertainment”.
Vă reamintim că în perioada 15-22 iunie 2005, Flamingo International S.A. va derula prima ofertă publică primară de acţiuni a unei firme româneşti de IT. Oferta publică va fi urmată la scurtă vreme de listarea la bursă a acţiunilor, fapt ce constituie o premieră în ţara noastră. Aprobarea a fost dată de către Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M) la începutul acestei săptămâni. Obiectul ofertei publice Flamingo este vânzarea unui volum de 17 milioane de acţiuni nou emise prin majorare de capital (cu opţiunea de majorare cu 15% pe perioada ofertei), iar preţul la care se pot face subscrieri pentru cumpărare este cuprins în intervalul de 18000 lei vechi (1,8 RON) / 1 acţiune – 24000 lei vechi (2,4 RON) / 1 acţiune.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de peste 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.
Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/in-mai-putin-de-o-luna-flamingo-deschide-inca-un-magazin-la-belgrad-al-treilea-din-lantul-de-retail-international