La o saptamana dupa Belgrad, Flamingo deschide astazi magazin si in Sofia

BUCURESTI - 19 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

5799-dsc03740.jpg

Extinderea retelei retail Flamingo in afara tarii continua cu pasi repezi: magazinul Flamingo din capitala Bulgariei este cea mai recenta locatie de pe harta Flamingo, care apare la numai cateva zile de la deschiderea magazinului Flamingo din Belgrad.

La o saptamana dupa Belgrad, Flamingo deschide astazi magazin si in Sofia

Amplasarea ultracentrala, valoarea totala a investitiei de peste 100,000 euro, gama extinsa de produse si servicii si nu in ultimul rand gradul inalt de calificare a personalului, fac din magazinul Flamingo Sofia un reper al domeniului IT & C din Bulgaria.

Magazinul din Sofia ofera cele mai noi produse si tehnologii, consiliere in alegerea acestora si posibilitatea contactului direct cu produsele, conform standardelor magazinelor Flamingo.

Conform noii strategii a firmei, noul magazin Flamingo acorda o importanta deosebita sectorului Home Entertainment. Astfel, Flamingo, pe langa produsele traditionale IT, ofera sisteme Home Cinema, apratura foto-video digitala, sisteme audio Hi Fi, televizoare, plasma, si proiectoare, telefoane GSM, etc.

Dupa ce in urma cu mai bine de sase ani Flamingo incepea extinderea afacerii in tarile vecine prin deschiderea unor retele de distributie, in 2005 trece la consolidarea prezentei locale prin reprezentarea directa in fata consumatorilor, deschizand magazine proprii.

Trecerea de la distributie la retail in aceste tari este naturala, Flamingo fiind in Romania lider de piata cu cele mai mari vanzari pe PC-uri si cel mai mare lant de magazine, astfel incat experienta acumulata in decursul celor mai bine de 10 ani de retail sa fie aplicata cu succes si peste granita.

Conform planului de extindere, pana la sfarsitul acestui an, Flamingo va deschide 10 magazine in afara tarii.

Cele doua evenimente majore in extinderea retail Flamingo, deschiderea primelor magazine in Serbia si Bulgaria, au loc la scurt timp de la un alt eveniment important, inaugurarea in prima parte a acestei luni a unui nou lant de magazine, Future Shop. Printre produsele care se vor regasi in magazinele Future Shop enumeram: telefoane mobile, camere digitale foto si video, notebook-uri, MP3 playere, console jocuri, DVD, accesorii, produse reprezentative pentru trasaturile definitorii ale noului lant de magazine - „mobile”, „digital”, „fun” si „entertainment”.

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.
Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele patru puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.
Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 a fost de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.

Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/la-o-saptamana-dupa-belgrad-flamingo-deschide-astazi-magazin-si-in-sofia