Noua generatie Pinnacle Studio este disponibila in magazinele Flamingo

BUCURESTI - 26 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Flamingo anunta lansarea pe piata din Romania a Pinnacle Studio™ versiunea 10 – cea mai noua generatie a celui mai popular software din industrie destinat editarii video pentru amatori.

Noua generatie Pinnacle Studio este disponibila in magazinele Flamingo

Flamingo anunta lansarea pe piata din Romania a Pinnacle Studio™ versiunea 10 – cea mai noua generatie a celui mai popular software din industrie destinat editarii video pentru amatori.
Pinnacle Studio v. 10 va fi disponibil in doua variante: Studio v. 10 – destinat celor ce doresc sa editeze si sa partajeze materialul video rapid si usor, pentru a-l prezenta familiei si prietenilor si Studio Plus 10 – destinat utilizatorilor avansati care necesita o suita mai larga de functii pentru a realiza materiale profesionale. Ambele produse includ o gama larga de functii noi ce se integreaza perfect in procesul in trei pasi: “Capteaza, Editeaza si Partajeaza”, care a transformat Pinnacle Studio in liderul de piata din domeniul editarii video destinate amatorilor.

“Clientii sunt incantati de fotografiile si materialele video digitale nu numai datorita tehnologiei sau a noilor camere digitale, ci si pentru faptul ca pot inregistra cele mai importante momente din viata lor”, spune Jeff Hastings, manager general Pinnacle Systems.
Studio v. 10 include o serie de functii extrem de populare precum creare de DVD-uri, cu meniuri si navigare integrate sau Pan-and-Zoom, ce permite crearea de prezentari de cadre animate din fotografii digitale. Cu SmartMovie II, utilizatorii pot crea filme in cateva minute, cu efecte previzualizabile in timp real, pot transfera materialul video direct pe DVD si pot organiza cu usurinta toate fisierele video, foto si audio pentru editare cu “drag-and-drop” prin intermediul lui Pinnacle MediaManager. Versiunea Studio Plus mai ofera si o serie de functii puternice destinate utilizatorilor avansati pentru obtinerea unui control sporit si a unor rezultate profesionale (Picture-in-picture, Chroma-Key (ecran verde) si editarea video in format HD.
Pe langa pachetele de aplicatii oferite Pinnacle Systems pune la dispozitia clientilor si patru solutii hardware insotite fie de Studio 10, fie de Studio Plus 10. Aceste produse permit utilizatorilor sa capteze continut atat de pe camerele DV cat si de pe cele analogice si de pe VCR, precum si transferarea de continut inapoi catre camerele video digitale precum si catre unele dispozitive analogice.
Produsele software au un pret incepand de la 189 RON cu TVA inclus, iar pachetele hardware cu software inclus au preturi incepand de la 399 RON cu TVA inclus. Clientii care au deja o versiune anterioara de Pinnacle Studio pot sa realizeze o actualizare la noua versiune.
„Suntem obisnuiti sa oferim clientilor nostri numai ce e mai bun, iar editarea video nu face exceptie. De aceea lansam astazi in Romania, in parteneriat cu Pinnacle, cea mai noua versiune a seriei Studio, cel mai bun software de acest gen de pe piata” declara Dan Topala, vicepresedinte Flamingo International.

Despre Flamingo Computers S.A.


Despre Pinnacle Systems, Inc.

Pinnacle Systems, Inc., o subsidiara detinuta in totalitate de Avid Technology, Inc., este lider in industrie in ceea ce priveste furnizarea de seturi complete de instrumente destinate editarii video pentru amatori complete pentru piata de consum. Gamele de produse ale companiei, printre care PCTV, Dazzle, ShowCenter si varful de gama Studio, acopera toate nevoile utilizatorilor, de la incepatori la intermediari si pana la cei mai avansati editori video. Pinnacle Systems a primit pana acum noua dintre prestigioasele premii Emmy pentru inovatiile sale tehnice si este decis sa ajute clientii sa isi imbunatateasca, sa isi pastreze si sa isi impartaseasca amintirile cu usurinta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.pinnaclesys.com.

Despre Avid Technology, Inc.

Avid Technology, Inc. este liderul mondial in crearea, gestionarea si distribuirea de solutii pentru media nonlineare, ajutandu-i pe profesionistii din domeniul filmului, audio, video, animatiei, jocurilor si difuzarii sa isi eficientizeze in mod creativ si productiv munca. Pentru mai multe informatii referitoare la produsele si serviciile companiei, premiate cu Oscar, Grammy si Emmy vizitati: www.avid.com.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de IT&C & CE din Romania. Flamingo este o companie certificata ISO 9001, atat pentru distributia de produse IT si Consumer Electronics cat si pentru proiectarea si productia de calculatoare. In Romania firma detine o retea de peste 80 de magazine IT si Consumer Electronics si filiale in 41 de orase. Conform datelor furnizate de IDC, in 2004 Flamingo si-a intarit pozitia de lider pe piata IT din Romania, numarul calculatoarelor asamblate in 2004 atingand 60.000 unitati, ceea ce reprezinta o cota de piata de 25% din totalul sistemelor asamblate in Romania.
Din grupul Flamingo mai face parte si cea mai importanta companie de distributie a produselor IT si Consumer Electronics de pe piata romaneasca - Flamingo Distribution Center, ce deserveste in prezent un numar de aproximativ 1500 clienti activi si acopera intreg teritoriul tarii prin parteneri locali si prin cele patru puncte de vanzare regionale, fiecare beneficiind de personal si depozit dedicat.
Incepand din anul 1999, Flamingo are o prezenta activa si in plan international, atat in distributie cat si in retail, avand in prezent subsidiare in Bulgaria, Croatia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia si Muntenegru.
La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat cu un succes remarcabil oferta publica initiala de actiuni Flamingo International. In urma acesteia s-a vandut un volum de 19,55 milioane actiuni (cu 15% mai mult decat volumul initial scos la vanzare), obtinandu-se 12,5 milioane euro, suma care va fi investita in proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv si Intensiv, Future World, Retail International. Flamingo International este o societate ale carei actiuni se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul FLA.

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo International


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/noua-generatie-pinnacle-studio-este-disponibila-in-magazinele-flamingo