Preluarea postului de PR EXECUTIVE al grupului de firme Flamingo

BUCURESTI - 26 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Vă anunţăm că începând din luna aprilie a.c., postul de PR Executive al Grupului de firme Flamingo va fi preluat de Oltea Boldişor.

Preluarea postului de PR EXECUTIVE al grupului de firme Flamingo

Oltea Boldişor va împlini în curând 26 de ani, este absolventă a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE Bucureşti şi studentă în ultimul an a Programului de MBA Româno-Canadian. Printre atribuţiile sale se vor număra: relaţia cu presa, comunicarea prin eveniment, coordonarea proiectelor de comunicare corporativă.

Datele de contact pentru Oltea:
oltea.boldisor@flamingo.ro
Telefon: +40 21 236.20.03
Fax: +40 21 2362005

In numele intregii echipe Flamingo ii uram bun venit si succes!


Alexandru Carlan
Marketing Manager, Flamingo Computers
presa@flamingo.ro /Telefon: +40 21 236.20.03 / Fax: +40 21 2362005
Web: www.flamingo.ro, www.fdc.ro şi www.flamingo.info

Despre Flamingo Computers S.A.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.

Conform datelor furnizate de IDC, în 2004 Flamingo şi-a întărit poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în 2004 atingând 60.000 unităţi, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa romanească - Flamingo Distribution Center, ce deserveşte în prezent un număr de 1500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.

Anul trecut, Flamingo a aniversat 10 ani de existenţă. Cifra de afaceri a grupului pe anul 2004 este de 95 milioane USD marcand o creştere cu mai mult de 30% fata de 2003.

Precizăm că toate informaţiile prezentate în acest comunicat au un caracter general informativ. Astfel, ele nu reprezintă în nici un fel o indicaţie de evaluare a potenţialului grupului de firme Flamingo şi nici o promovare cu caracter investiţional referitoare la acţiunile care ar putea face obiectul unei oferte publice viitoare.

-----------------------------------------------------------------------------

Pentru detalii suplimentare:

Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group
oltea.boldisor@flamingo.ro
Tel. +40-21-236.20.00
Fax +40-21-236.20.05
Web: www.flamingo.ro; www.fdc.ro ; www.flamingo.info
Oltea Boldisor
PR Executive, Flamingo Group


oltea.boldisor@flamingo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/flamingo-computers-s-a-/preluarea-postului-de-pr-executive-al-grupului-de-firme-flamingo