flashautomate    

Comunicate de presa si evenimente pe tema flashautomate

 • flashautomate. Promotii Speciale - Campania de primavara - Cafea, Espressoare si Produse Vending - Flashautomate.ro

  flashautomate

  Bucuresti - 29 februarie 2016

  Comunicat de CESY BUSINESS TRADE SRL

  ... flashautomate .ro demareaza promotia de primavara la zeci de produse si echipamente de cafea .Pentru primavara 2016, Flash Automate a demarat reduceri la zeci de produse din oferta disponibila pe site-ul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cafea , illy , flashautomate , cafea lavazza , cafea tassimo , capsule tassimo , espressor

  Vezi toate comunicatele de presa despre flashautomate

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul flashautomate.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la flashautomate. Informatiile despre flashautomate cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul flashautomate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la flashautomate, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.