Fleet Management Services

Fleet Management Services


Descrierea companiei Fleet Management Services

Cele mai importante beneficii oferite de catre FMS clientilor sunt REDUCEREA COSTURILOR CU PANA LA 30% si TRANSPARENTA (raportare, urmarire on-line a costurilor fiecarui autovehicul aflat in administrare).

FMS este prima companie de management al flotelor care asigura clientilor sai urmarirea si facturarea lunara centralizata a tuturor operatiunilor de intretinere si reparatii la nivel national pentru principalele marci de autovehicule comercializate in Romania. Compania practica conditii preferentiale pentru achizitionarea de consumabile auto, pentru service, asistenta si tractare, etc.
”Externalizarea activitatii de administrare e parcului auto inseamna pentru client reducerea costurilor, un management eficient al timpului şi posibilitatea oferită fiecărui client de a se concentra pe propria afacere lăsând în grija noastră administrarea flotei auto.” declară Daniel Ivan, Directorul General FMS.

Avand o echipa de profesionisti, cu peste 10 ani de experienta, FMS a reusit, pana in acest moment, sa incheie contracte de management integral cu peste 25 de firme, insumand mai mult de 2000 de autoturisme, utilitare usoare si camioane, si sa asigure management partial pentru alte aproximativ 1800 de vehicule pe an.

Aplicand filosofia oferirii de servicii flexibile si de calitate, FMS detine, in acest moment, un portofoliu prestigios de clienti precum : Intrarom, Aviva Asigurari, Mediplus, Optiblu, Ozone, Sensiblu, Scholl Romania, Alstom, Chio Romania, Finconta, Coca Cola Romania, EFG Eurobanck Leasing, Alpha Leasing, etc.
„La ora actuală companiile de pe piaţa românească manifestă o tendinţă pozitivă de externalizare a serviciilor. Ele şi-au dezvoltat foarte mult flotele auto în ultima perioadă, iar administrarea lor necesită un management complet asigurat de o companie specializată. Există aşadar o cerere evidentă pentru servicii de management integral în privinţa flotelor auto, dar competitorii actuali asigură doar o parte restrânsă de servicii. FMS este primul şi singurul prestator profesionist din România pentru administrarea integrală a flotelor auto. Noul serviciu lansat astazi, inchirierea pe termen lung, vine in completarea serviciilor noastre de administrare a flotelor, oferind beneficiarilor sai Economie, Planificare, Rentabilitate, Profesionalism, Flexibilitate si Dinamism.” mai precizează dl. Daniel Ivan.


Pentru finele anului 2006, firma isi propune depasirea numarului de 3500 de autovehicule aflate in management total, din care peste 500 de autovehicule inchiriate pe termen lung, precum si deschiderea de puncte de lucru in Timisoara, Iasi, Cluj si Brasov.

Comunicate Fleet Management Services :

Vezi toate comunicatele companiei Fleet Management Services.