5.000.000 Euro credit obtinut de Fleet Management Services

BUCURESTI - 16 aprilie 2007

Comunicat tip General in Auto

In contextul unei dinamici accelerate a pietei de profil din Romania si din dorinta sustinerii dezvoltarii companiei, Fleet Management Services (FMS), leader de piata in domeniul serviciilor de administrare flote auto, a obtinut linii de credit in valoare totala de 5.000.000 Euro pentru anul in curs.

“Efectele obtinerii acestui credit, din partea unor companii financiare de prestigiu, se vor rasfrange asupra clientilor nostri prin reducerea ratelor lunare pentru autovehiculele inchiriate pe termen lung, datorita accesarii conditiilor financiare preferentiale obtinute de FMS” a declarat dl. Daniel Ivan, Directorul Executiv al FMS.

Inregistrand o crestere de 300% a volumului flotei auto administrate de companie (peste 2.500 de autovehicule) fata de anul intrarii sale pe piata (2005), organizatia investeste, pe parcursul lui 2007, in strategii de dezvoltare pentru cresterea calitatii serviciilor si a satisfacerii solicitarilor clientilor.

“Managementul companiei plaseaza calitatea serviciilor in topul factorilor competitionali importanti. In acest moment, organizatia este angajata in plin proces de certificare ISO - 9001.” afirma Madalina Stoica, Directorul de Marketing al FMS.

In aceeasi orientare, a grijii fata de clienti, dar si a grijii fata de angajatii proprii, se incadreaza si alte demersuri propuse de organizatie pentru perioada imediat urmatoare: imbogatirea gamei de servicii prin punerea la dispozitia clientilor a unor cursuri practice de Safe Drive (de conducere preventiva) pentru angajatii ce beneficiaza de masini de serviciu; cresterea calitatii serviciilor FMS prin permanenta specializare a echipei; dezvoltarea aplicatiei software (ERPs si arhiva electronica); deschiderea a inca trei birouri pe teritoriul tarii.

“ Din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile clientilor nostri, FMS a deschis, la inceputul lunii martie, un nou birou operativ la Brasov. Urmarim ca pana la sfarsitul anului sa punem in miscare alte 3-4 birouri in orase precum: Constanta, Galati, Oradea sau Craiova, in functie de concentrarea geografica pe care o vor avea flotele auto ale clientilor nostri.” a mai declarat Daniel Ivan.
Pentru anul 2007, FMS si-a propus atingerea unui obiectiv de 5.000 de autovehicule in management integral, dintre care un numar de 500 in inchiriere pe termen lung (leasing operational), ca expresie a potentialului sau de dezvoltare.

Despre Fleet Management Services

FMS este primul prestator profesionist de servicii de administrare parc auto pe piata romaneasca, care asigura clientilor sai urmarirea si facturarea lunara centralizata a tuturor operatiunilor de intretinere si reparatii la nivel national pentru principalele marci de autovehicule comercializate in Romania.
Receptivitatea sa la cerintele pietei s-a materializat prin oferirea unei solutii noi de administrare parc auto: inchirierea de autovehicule pe termen lung. Aceasta este perfect adaptata cerintelor clientilor, de la alegerea marcii autovehiculului, a dotarilor sale, pana la perioada de inchiriere (intre 12 si 60 luni) si stabilirea rulajului.
Avand o echipa de profesionisti cu peste 10 ani de experienta, FMS a reusit, pana in acest moment, sa incheie contracte de management integral cu peste 30 de firme, insumand mai mult de 2.500 de autoturisme, utilitare usoare si camioane, si sa asigure management partial pentru alte aproximativ 1000 de vehicule pe an.
Aplicand filosofia oferirii de servicii flexibile si de calitate, FMS detine, in acest moment, un portofoliu prestigios de clienti precum: Ozone Laboratories, Intrarom, Mediplus, Intersnack (Chio), Sensiblu, M-I Petrogas, Bricostore, Perfetti van Melle, Miniblu, Alstom, Finconta, Optiblu, Coca Cola Romania, Alpha Leasing, EFG Eurobank Leasing, Aviva Asigurari, etc.

La nivel national, FMS activeaza cu 5 birouri deschise in: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

Madalina Stoica
Director Marketing
Fleet Management Services
tel: 404.14.13