Mereu mai aproape de clientii sai, Fleet Management Services deschide noi puncte de lucru in Iasi, Cluj si Timisoara

BUCURESTI - 29 septembrie 2006

Comunicat tip General in Auto

Filosofia Fleet Management Services (FMS) de a fi cat mai aproape de clientii sai se concretizeaza incepand de astazi prin deschiderea oficiala a trei puncte de lucru in orasele Iasi, Cluj si Timisoara.

Se initiaza astfel proiectul FMS de extindere la nivel national a serviciilor « door to door / D2D » care urmareste ca, pana la jumatatea anului 2007, sa activeze la nivelul tarii 6 noi puncte de lucru.
Proiectul a fost generat, pe de-o parte, de solicitarile venite din partea clientilor nostri de a beneficia de servicii ce implica asigurarea personalului operativ pentru deplasarea autovehiculelor aflate in localitatile mai sus mentionate, in vederea efectuarii tuturor lucrarilor de intretinere si reparatii. Pe de alta parte, conducerea companiei noastre a considerat ca rezolvarea problemelor aparute in exploatarea masinilor administrate in zonele aferente acestor orase necesita un plus de valoare. Consideram ca prin activitatea personalului nostru operativ aducem serviciilor noastre un plus de promtitudine, de flexibilitate, prin urmare de eficienta.
Pana in acest moment, utilizatorii masinilor administrate de noi, aflati in tara, au beneficiat de suport non-stop, prin intermediul call-center-ului FMS, primind atat consiliere in privinta oricarei probleme tehnice sau de alta natura, cat si ajutor imediat, daca situatia o impune, prin trimiterea unei echipe de interventie sau de tractare. Incepand insa de astazi, personalul nostru operativ din Iasi, Cluj si Timisoara va lua in grija sa permanenta toata gama de problematici ce poate aparea in cazul utilizarii masinilor administrate de noi in aceste centre.
« Libertate de miscare sa te dezvolti ! »
In spiritul sloganului FMS, putem spune ca toamna acestui an ne gaseste mai aproape de nevoile si cerintele clientilor nostri, in fapt partenerii nostri, mai aproape de implinirea misiunii FMS de a le facilita dezvoltarea prin: degrevarea de responsabilitatile administrarii parcului auto libertatea concentrarii pe afacerea de baza, reducerea costurilor si asigurarea unui parc auto mereu disponibil, mereu in perfecta stare tehnica.
De astazi, FMS este mai aproape de dumneavoastra. Ne gasiti in Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara.

Despre Fleet Management Services

FMS este primul prestator profesionist de servicii de administrare parc auto pe piata romaneasca, care asigura clientilor sai urmarirea si facturarea lunara centralizata a tuturor operatiunilor de intretinere si reparatii la nivel national pentru principalele marci de autovehicule comercializate in Romania.
Receptivitatea sa la cerintele pietei s-a materializat prin oferirea unei solutii noi de administrare parc auto: inchirierea de autovehicule pe termen lung. Aceasta este perfect adaptata cerintelor clientilor, de la alegerea marcii autovehiculului, a dotarilor sale, pana la perioada de inchiriere (intre 24 si 48 luni) si stabilirea rulajului.
Avand o echipa de profesionisti cu peste 10 ani de experienta, FMS a reusit, pana in acest moment, sa incheie contracte de management integral cu peste 25 de firme, insumand mai mult de 2000 de autoturisme, utilitare usoare si camioane, si sa asigure management partial pentru alte aproximativ 1800 de vehicule pe an.
Aplicand filosofia oferirii de servicii flexibile si de calitate, FMS detine, in acest moment, un portofoliu prestigios de clienti precum: Ozone, Intrarom, Mediplus, Intersnack (Chio), Sensiblu, M-I Petrogas, Scholl Romania, Miniblu, Alstom, Finconta, Optiblu, Coca Cola Romania, Alpha Leasing, EFG Eurobank Leasing, Aviva Asigurari, etc.
Pentru finele anului 2006, firma isi propune depasirea numarului de 3500 de autovehicule aflate in management total, din care peste 500 de autovehicule inchiriate pe termen lung.

CONTACT:
Madalina Stoica
Marketing Manager
Fleet Management Services
Tel / Fax: +40-21- 404.14.00 / 404.14.14
Tel mobil: +4-0727.500.313
E-mail: madalina.stoica@fms.ro

madalina.stoica@fms.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fleet-management-services/mereu-mai-aproape-de-clientii-sai-fleet-management-services-deschide-noi-puncte-de-lucru-in-iasi-cluj-si-timisoara