Espresso Cafe – magazin online specializat in cafea si automate de cafea

Targoviste - 27 mai 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Infiintat in octombrie 2009, magazinul online Espresso Cafe.ro isi propune sa devina unul dintre cele mai importante magazine specializate de cafea si automate de cafea din Romania.

Espresso Cafe nu este doar un magazin online.

Espresso Cafe – magazin online specializat in cafea si automate de cafea

Prezenta pe piata de automate de cafea din anul 2003, Flego Com Srl, detine automate in gestiune fiind cel mai important operator de cafea, din judetul Dambovita.

Din dorinta de a pune la dispozitie la nivel national cafea espresso de cea mai buna calitate,a luat fiinta magazinul online Espresso Cafe.

La inceput, acesta a fost dedicat capsulelor si aparatelor de cafea Lavazza. Ulterior, gama de produse s-a diversificat, pentru a acoperi toate cerintele pietei de automate de cafea. Astfel, in prezent, acoperim atat aria espressoarelor pentru acasa sau office, cat si cea a automatelor de bar sau pentru spatii publice.

Fata de celelalte magazine online care doar vand automate de cafea, datorita experientei din gestionarea automatelor, putem sa recomandam cu incredere cea mai potrivita oferta de cafea si aparate. Deasemenea, putem solutiona orice problema care poate sa apara in exploatarea automatelor.

De-a lungul timpului, am fost asaltati de oferte de cafea boabe din partea mai multor producatori, specializati in cafea espresso.

Am testat mai multe marci de cafea, care au dovedit in faza initiala ca au calitati deosebite la preparare. Ulterior insa, anumite loturi prezentau diferente majore de calitate, care induceau consumatorlor ideea ca noi, ca operatori, am inlocuit cafeaua cu una de calitate mai slaba.

Din acest motiv, in momentul in care am incercat El Mundo si am observat ca nu exista diferente de calitate intre loturi, am decis sa pastram aceasta cafea pentru utilizarea in automate.
Faptul ca lucram cu El Mundo incepand cu anul 2005 si ca reteaua noastra s-a extins neintrerupt pana in prezent, spune mult despre seriozitatea si calitatea acestei marci de cafea.

De aceea, recomandam cu mare incredere, folosirea cafelei El Mundo tuturor celor care detin in exploatare automate de cafea, de orice tip. Diferenta dintre o cafea comuna, ieftina, care poate fi de pana la 10 lei / kg, este inzecit recuperata in timp prin fidelizarea clientilor, prin oferirea unei cafele care are un raport calitate-pret foarte bun.

Despre FLEGO COM SRL

Pentru orice informatii sau comenzi va rugam sa ne contactati telefonic sau pe internet. Livram la nivel national cafea, aparate de cafea si produse pentru automatele de cafea.
Tel.: 0720 010 420
Site: www.espressocafe.ro
cataweb_tk@yahoo.com