Un advertorial SEO puternic la numai 10 Euro

Bacau - 27 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Daca iti doresti o forma eficienta prin care sa iti promovezi business-ul, iti recomandam sa publici un advertorial SEO pe unul dintre cele mai importante portaluri de servicii din Bacau: GhidulBacaului.ro.

ghidul bacaului

ghidul bacaului

Daca iti doresti o forma eficienta prin care sa iti promovezi business-ul, iti recomandam sa publici un advertorial SEO pe unul dintre cele mai importante portaluri de servicii din Bacau: GhidulBacaului.ro.

 Ce este un advertorial SEO?

Un advertorial SEO este un text care informeaza potentialii clienti despre caracteristicile unui serviciu sau ale unui produs. Acesta este publicat, de regula, pe website-uri relevante pentru domeniul promovat, pe website-uri generaliste sau pe website-uri unde se afla potentiali clienti, pentru care textul ar putea fi de interes.

Un advertorial poate atinge un grad foarte mare de eficienta, deoarece influenteaza in mai multe moduri modul de promovare:

-Poate convinge clientii in mod direct. Cei care citesc textul se pot transforma in clienti;

-Ajuta la obtinerea unei pozitii mai bune in Google. Motoarele de cautare gasesc relevante advertorialele si backlinkurile catre site-ul dumneavoastra, avansandu-i pozitia;

-Ajuta la conturarea unui brand. Nu in ultimul rand, advertorialele contribuie la conturarea unui brand. Brandingul este un proces de lunga durata, care inseamna prezenta numelui site-ului promovat peste tot, in asa fel incat sa intre in constiinta comuna a utilizatorilor. Articolele publicate sunt vizibile pe site pe termen nelimitat;

-Un advertorial SEO te ajuta sa iti imbunatatesti profilul de linkuri.

De ce sa pui un advertorial SEO pe site-ul nostru?

Pentru ca desi are o noua fata, este un website cu vechime care poate fi foarte eficient din punct de vedere SEO. De asemenea, este un spatiu virtual in care poti intra in contact cu foarte multi bacauani in cautare de servicii de calitate.

Este suficient un advertorial SEO pe Ghidul Bacaului?

Un astfel de advertorial ajuta extrem de mult, insa pentru rezultate optime vei avea nevoie de publicarea unui numar mai mare de advertoriale , pe mai multe website-uri, precum si de o atentie sporita la modul in care livrezi mesajele. Numele nostru de domeniu detine o autoritate foarte mare peste tot internetul. Autoritatea numelui directorului nostru este 26 si al paginilor lui de 46. Aceste cote sunt excelente si chiar comparabile cu a unor siteuri cu vechime, cunoscute si foarte mari de pe internet. Publicati Advertorialele singur la numai 10 Euro + tva, acestea pot fi adaugate automat platite cu cardul si securizat de stripe, sau ulterior prin transfer bancar

 

 De ce sa publici articole SEO sau sa iti inscrii firma pe portal?

Pentru ca este spatiul online in care te poti adresa exact persoanelor care ar putea prezenta interes pentru compania ta. Este un portal care pe langa faptul ca afiseaza peste 4000 de locatii din judet reuseste sa asigure si o informare de foarte buna calitate, tinandu-i pe bacauani la curent cu tot ceea ce se intampla nou in judetul lor. De asemenea, echipa din spatele ghidului are planuri de dezvoltare bine puse la punct, dorind sa il transforme in principalul instrument de informare al judetului.

Practic, atat inscrierea in ghid  cat si publicarea de advertoriale inseamna o promovare pe care nu iti doresti sa o ratezi.