Daruieste de Craciun !

Iasi - 17 decembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 11-24 decembrie 2007, agentia de comunicare weBmark, prin magazinul online www.floriiniasi.ro, desfasoara campania 'Daruieste de Craciun', in cadrul programului de responsabilitate sociala intitulat 1001 Bucurii.

5% din vanzarile prilejuite de Sarbatorile de Iarna vor fi daruite Sandei Babiuc, eleva la Liceul Garabet Ibraileanu din Iasi, fosta beneficiara a unei burse Leonardo, dar cu o situatie financiara precara, tatal fiind decedat in 2006, iar mama, la lucru in Italia.

Daruieste de Craciun !

Cu aceasta ocazie, oferta Flori in Iasi se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care doresc sa faca o surpriza placuta celor dragi, care inteleg sa daruiasca angajatilor un prilej de bucurie bine meritat, care doresc sa creeze atat la servici cat si acasa, cea mai placuta atmosfera de Craciun.
Cosul de Craciun este cadoul perfect ce nu poate lipsi din casa nimanui si cuprinde Steaua Craciunului la ghiveci pentru mai mult noroc in 2008, o sticla de Grasa de Cotnari de 0.75L pentru a simti din plin placerea odihnei de sarbatori si o cutie de bomboane Rafaello, 150 g pentru a intregi dulceata sfarsitului de an.

Bradutul auriu este un aranjament elegant, ce-ti taie respiratie, din cetina naturala, crini albi si crizanteme albe si multe accesorii artificiale aurii: globuri, frunzulite, panglici. Bradutul artificial rosu cu auriu este oferit in vas de ceramica rosie, impodobit cu 110 de ornamente de craciun rosii si aurii: globuri, fundite, margele, lumanari. Bradutul artificial argintiu este plasat in vas de ceramica argintie, dotat cu instalatie si impodobit cu 110 ornamente argintii de craciun: globuri, inimioare, stelute, margele, panglici.


Situatia la zi a vanzarilor si a clientilor care sprijina aceasta campanie este publicata pe site-ul www.1001bucurii.ro .
Speram ca aceasta campanie sa fie nu numai un inceput bun pentru daruri din ce in ce mai mari in cadrul programului nostru de responsabilitate sociala, dar mai ales o motivatie in plus
pentru clientii nostri de a darui mai cu spor celor dragi, stiind ca astfel daruiesc de doua ori.

weBmark este o agentie de comunicare full service, iar Floraria online de la Iasi este un propiect propriu, ce a luat startul pe 1 martie, in cadrul retelei Flori in RO, singura retea de florarii locale online din Romania.

Despre Flori in Iasi

Flori in Iasi face parte din reteaua Flori in RO, singura retea de florarii locale online din Romania. La inceput de mai 2007, reteaua are 10 florarii care livreaza flori in Iasi, Bucuresti, Bacau, Bihor, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Mures si Timisoara.

Telefon: 0745245216

office@floriiniasi.ro