Ne-am apucat de plantat

BUCURESTI - 2 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Social

Astăzi, 1 noiembrie 2011, ne-am ținut de cuvânt și campania permanentă “Salvezi natura cu fiecare comandă la Floria” a trecut de la vorbe la fapte.

Primii 20 de arbori (platani) au fost plantați în cartierul bucureștean Militari. În locul unui maidan plin de gunoaie, avem, de astăzi, un spațiu verde, care va asigura oxigen suplimentar pentru 150 de persoane.

Mulțumim Primăriei Sectorului 6 și ADPDU Sector 6 pentru tot sprijinul acordat. Mulțumim, de asemenea, “părinților adoptivi” care au răspuns pozitiv invitației noastre și au plantat, alături de noi, câte un copac: Cabral Ibacka, Cristian Manafu, Raluca Popa, Ruxandra Predescu, Liviu Taloi, Andrei Radu, Clement Nicolaescu, Dan Dragomir, Sorin Rusi și Mugur Cosmin Frunzetti.

Dar cele mai importante mulțumiri sunt adresate clienților Floria, pentru comenzile făcute; fiecare buchet a ajutat la plantarea celor 20 de platani. De azi înainte, începem să numărăm comenzile și copacii pentru plantarea de primăvară, în perioada martie-aprilie 2012.

Poze de la eveniment pot fi gasite pe pagina noastră de Facebook și pe blogul Floria.ro.

Despre Floria:

Floria.ro s-a lansat pe data de 1 august 2010. În prezent, florăria online are peste 7.000 de clienți și livrează aproximativ 1.000 de buchete în fiecare lună, în cele peste 40 de orașe din întreaga țara în care operează. În 2010, a primit titlul de Florăria anului la cea de-a 5-a ediție a Galei Premiilor de E-Commerce.  Floria.ro este unica florarie online din România şi din Europa care trimite clienţilor poze reale cu buchetul care a fost livrat la comanda lor (pentru livrările din Bucureşti).