Cursuri de comunicare publica prin arta actorului

BUCURESTI - 4 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Asociația Culturală Flower Power organizează cursuri de comunicare, bazate pe metode pedagogice folosite în arta actorului. Cursurile sunt susținute de actori profesioniști, specializați în pedagogie teatrală, de la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București.

Asociația Culturală Flower Power răspunde cererii exprimate de mulți dintre colaboratorii săi de a-și dezvolta performanțele în exprimare individuală, printr-o serie de cursuri de dezvoltare personală și comunicare publică destinate adulților.

”ACTOR-TEACH-Tehnici de arta actorului destinate îmbunătățirii exprimării personale și comunicării publice” este un  curs intensiv de comunicare, bazat pe tehnici de concentrare, relaționare, raportare la public, dezvoltare a atenției, expresivității și comunicării, care sunt utilizate în pedagogia artistică de teatru și film și sunt accesibile în mod curent numai celor din institutele de artă teatrală.

Pentru a răspunde nevoii publicului larg dornic de a-și îmbunătăți performanțele în comunicare, Asociația Culturală Flower Power, facilitează din nou comunicarea cu zona artistică profesionistă a publicului larg, adresându-se de această dată nu numai copiilor, ca în cadrul proiectului Tabăra de Teatru și Film ACTORKIDS, ci și adulților.

Cursul ACTOR-TEACH, va fi susținut de prof. dr. Arta Actorului, actorul Mircea Gheorghiu, asistenta-actrita Anca Roxana Constantin și este structurat pe 10 module, după cum urmează:

Structura cursului: Modulul I: Exerciții de relaxare și încredere Modulul II: Respirația și dicția Modulul III: Expunerea Modului IV: Procesualitate (exerciții de atenție, concentrare, coordonare și simțuri) Modului V: Expertul și dezvoltarea abilității de a susține lucruri necunoscute Modulul VI: Interviu I: Despre mine(filmat) Modulul VII: Interviu II: Despre mine( cu obligo-uri) Modului VIII: Interviu III: Cu text impus Modulul IX: Descifrarea unei scene, gestionarea emoțiilor Modului X: Exprimarea scenică La finalul cursului, fiecare dintre cursanți va primi un DVD cu filmări de la cele mai importante momente ale cursului.

Fiecare dintre cele 10 module ale cursului se vor desfășura pe o durată de 2h și jumătate și vor avea loc o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de programul cursanților.

Înscrierile se pot face pe website-urile la adresele de email: as.cult.flowerpower@gmail.com sau actorkids1@gmail.com sau pe formularele dedicate de pe website-urile www.actorkids.org sau www.as-cult-flowerpower.info. Completând formularele, doritorii pot obține mai multe amanunte despre cursuri și desfăsurarea acestora.

Tarif: 150 RON/modul.

Pentru plata integrala a cursului, se aplică o reducere de 15%.

Prețul include și DVD-ul cu filmarea interviurilor fiecărui cursant.

La curs, este necesară o ținută cât mai relaxată, preferabil echipament de mișcare: pantaloni de trening și tricou pentru barbati si fuste lungi si largi și tricou pentru femei.

Cei dornici de a-și îmbunătăți performanțele în comunicare și de a învăța și exersa gestionarea emoțiilor, au ocazia unică de a lucra după aceeași metodă cu actorii profesioniști.

Participanții vor avea și o surpriză din partea organizatorilor, aceea de a se întâlni la final cu câțiva actori români celebri cu care vor putea schimba gânduri sau face fotografii, la absolvirea cursului.

Despre FLOWER POWER

Asociația Culturală Flower Power este o asociație non-guvernamentală, al cărei scop este susținerea și promovarea tinerilor artiști și a ideilor lor.
Scopul Asociaţiei Culturale FLOWER POWER este de a desfăşura activităţi de promovare a educației non-formale și extrașcolare, culturii şi activităţilor culturale, precum şi a cetăţeniei şi democraţiei europene, la nivel local, naţional, european şi internaţional.
Asociația Culturală Flower Power organizează în fiecare an Tabăra de Teatru și Film pentru copii, ACTORKIDS, singura tabără profesionistă de teatru și film pentru copii din lume. Asociația Culturală Flower Power are drept principal scop comunicarea dintre zona teatrală profesionistă și publicul larg și totodată sprijinirea copiilor talentați în arte, din familii defavorizate, susținerea lor pentru dezvoltarea și educația necesare pentru a deveni artiști profesioniști, procurarea de materiale de lucru și facilitarea colaborării lor cu instructori și artiști profesioniști care îi pot ajuta în dezvoltarea lor ca artiști. Susținând acțiunile Asociației Culturale Flower Power, susțineți scopurile noastre principale.