Flowers4you.ro – buchete de mireasa, aranjamente florale pentru orice tip de eveniment

BUCURESTI - 7 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Flowers4you.ro este un magazin online dedicat organizarii evenimentelor: nunta, botez, evenimente corporate: buchete, lumanari, cocarde , aranjamente florale.

Buchete, aranjamente

Buchete, aranjamente

Florile sunt un mic accesoriu care dau culoare fiecarui eveniment. Indiferent de culoare si de forma, acestea nu trebuie sa lipseasca.

Pentru orice tip de eveniment ai nevoie de un specialist in aranjamente florale care cunoaste florile si intreaga paleta de culori, stie cum sa le imbine, respectandu-ti preferintele si are un simt artistic dezvoltat. Succesul decorarii unei sali tine in mare parte de alegerea florilor si de prospetimea lor, nimeni nu isi doreste la evenimentul sau flori ofilite sau rupte. Micile neplaceri pot fi lasate deoparte daca intrii pe www.flowers4you.ro

Specialistul Flowers4you.ro va poate indruma spre alegerea perfecta a culorilor, a florilor pentru a transforma locul intr-un paradis parfumat, iar evenimentul sa ramana o amintire frumoasa pentru toti invitatii.

Magazinul Flowers4you.ro are o gama completa de buchete de mireasa, lumanari nunta, aranjamente florale de masini si mese, cocarde, arcade si stalpi , lumanari de botez . Puteti alege aranjamente din diferite tipuri de flori de la trandafiri, orhidee, hortensii, cale, lacramioare la frezii, dendrobium, vanda, phalaenopsis.

Flowers4you.ro va asteapta cu modele unice de aranjamente florale!

Despre flowers4you

Pentru ca intelegem pe deplin cat de importante sunt florile in viata voastra am lansat FLOWERS4YOU, un magazin online unde vei gasi superbe buchete de mireasa create special pentru tine, buchete de nasa spectaculoase, cocarde delicate, lumanari de nunta sau botez si aranjamente florale pentru nunti si petreceri private create de o echipa de specialisti in design floral pentru evenimente.