CURS FORMARE PROFESIONALA "AUDITOR SA 8000 RESPONSABILITATE SOCIALA"

Locul desfasurarii: I.C. BRATIANU NR.39

Organizator: FLOYD AD&C

Auditor responsabilitate sociala –SA 8000
15 - 19.02.2010 - BUCURESTI


Avem placerea de a va invita la cursul organizat in domeniul Responsabilitatii Sociale, acreditat de Social Accountability International (SAI) – SUA si sustinut cu lectori de la CISE-Italia (Organism de certificare in domeniul responsabilitatii sociale): “AUDITOR RESPONSABILITATE SOCIALA” – SA 8000 in perioada 15 -19.02.2010 in Bucuresti.

OBIECTIV:
Cursul îşi propune să ofere o bună cunoaştere a cerinţelor de reglementare şi a tehnicilor de audit aplicabile pentru a efectua auditul sistemelor de management al responsabilităţii sociale, în conformitate cu standardul SA8000.

CUI SE ADRESEAZA?
Se adreseaza in special Reprezentantilor cu gestiunea sistemului SA 8000, Reprezentantului lucratorilor, Reprezentantilor sindicali din intreprinderi si diverse institutii.

STRUCTURA CURSULUI:
• Introducere in domeniul responsabilitatii sociale
• Prezentarea cerintelor standardului SA 8000 privind responsabilitatea sociala
• Rolul partilor interesate
• Sistemul de management in domeniul responsabilitatii sociale
• Auditul sistemului de management in domeniul responsabilitatii sociale
• Dezvoltarea de studii de caz in domeniul responsabilitatii sociale intalnite la nivel international
• Aplicatii practice specifice
• Examen scris

Pentru cei care promoveaza examenul se elibereaza Certificate de absolvire acreditate SAI, iar pentru cei ce nu promoveaza Certificate de participare.


CONTACT
FLOYD AD&C
LARISA BUCUR
Mobil : 0728 404 119 ;Tel./Fax: +40-1- 318.80.28; 318.80.27

Despre FLOYD AD&C

Suntem unul dintre putinii furnizori de formare profesionala in domeniul managementului calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, sigurantei alimentului recunoscuti la nivel national, ce dorim sa contribuim la dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor tuturor celor care gestioneaza cerintele standardelor internationale (reprezentanti management, auditori, responsabili calitate, protectia mediului, protectia muncii, lideri ale echipelor HACCP, etc.).

Participare: Intrare libera