INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA
Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro! Cere o oferta personalizata pentru campanii electorale pe ziare.com, acasa.ro si comunicatedepresa.ro!Contacteaza-ne la info@comunicatedepresa.ro sau la 0374.112.675.
Manager in domeniul sigurantei alimentare
BUCURESTI - 22 octombrie 2012
Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate
In perioadele 19-23 noiembrie 2012 si 03 – 07 decembrie 2012 va fi organizat in Bucuresti programul de formare profesionala autorizat ANC „Manager in domeniul sigurantei alimentare” cu durata de 120 de ore (din care 80 de ore teorie si aplicatii practice, studii de caz in sala de curs si 40 de ore studiu individual si redactare proiect sub indrumarea directa a lectorilor). Proiectul va fi sustinut pe data de 07 decembrie 2012 in fata comisiei ANC.
Managerul in domeniul sigurantei alimentare este persoana desemnata in cadrul organizatiei care, in afara altor responsabilitati, are responsabilitatea si autoritatea de a conduce si organiza activitatea echipei de siguranta a alimentului, a instrui si educa in mod corespunzator membrii echipei de siguranta a alimentului, a se asigura ca SMSA este stabilit, implementat, mentinut si imbunatatit.
Cursul se adreseaza absolventilor de studii superioare din domeniile: chimie alimentara, medicina veterinara, biologie, chimie, politehnica (specializare echipamente pentru industria alimentara), responsabili ai sistemului de management pentru siguranta alimentelor, auditorilor interni si/sau externi.
Programul este organizat in 5 module astfel:
MODULUL 1 - Prezentarea generala a sistemelor de management privind siguranta alimentului (seria ISO 22000, IFS)
MODULUL 2 - Planificarea managementului sigurantei alimentului
MODULUL 3 - Gestionarea sistemelor de management al sigurantei alimentare. Stabilirea planului HACCP
MODULUL 4 - Evaluarea sistemului de management al sigurantei alimentare
MODULUL 5 - Imbunatatirea sistemului de management al sigurantei alimentare
Competente obtinute:
Stabilirea politicii referitoare la siguranta alimentului
Instruirea personalului implicat in siguranta alimentului
Planificarea activitatilor necesare realizarii de produse sigure
Tratarea neconformitatilor si produselor potential nesigure
Validarea sistemului de management al sigurantei alimentelor
Verificarea sistemului de management al sigurantei alimentelor
Imbunatatirea sistemului de management al sigurantei alimentelor
Metoda de livrare a cursurilor reprezinta un mixaj de prezentari, studii de caz, exercitii de grup, dezbateri cu scopul de mentine concentrata atentia participantilor pe toata durata desfasurarii cursurilor.